Het duurt nog 70 dagen en dan is het kerst! Heerlijk, ik kan me er nu al op verheugen. In de winkel zijn we al druk bezig om alle kerstmodellen weer te voorschijn te halen en de nieuwste modellen een mooi plaatsje te geven. Ook de ontwerpsters hebben kerst in hun hoofd, we krijgen elke week weer nieuwe kerstpatronen en kerstboeken binnen. Jullie begrijpen wel, ik geniet volop.

Van Jardin Privé kregen we de volgende patroontjes binnen. Dat wil zeggen, we hebben meer binnen gekregen, maar dit zijn de nieuwste patroontjes. Wil je zien welke andere patroontjes er ook zijn, kijk dan hier. De sneeuwbol met een soort Bremer stadsmuzikanten er bovenop vind ik zelf bijzonder grappig, echt helemaal iets anders. Patchwork de Noel leent zich heel goed voor kleine ornamentjes en kaartjes, ik vind het een gezellig patroon. En ik toen ik Patchwork Houses zag, moest die natuurlijk ook meekomen. Zo’n huisje doet het ook goed op een kaartje voor iemand die net een nieuw huis heeft, of zorg ervoor dat ie in een sleutelhanger past (ja, die hebben we ook in de winkel ;-)).

JPsanta       JPboule

Vivement Noel € 10,50                  Patchwork de Noel € 10,50

jphouses

Patchwork Houses € 10,50

Ik ga alvast maar mijn kerstkleurtjes in een garendoos doen en kijken met welk patroontje ik ga beginnen. Wat een feest al die kerstpatroontjes. De komende dagen kun je nog nieuwe patronen en boeken verwachten van UB Design, MWI Stickgalerie, The Drawn Thread en Christiane Dahlbeck.