Bent Creek heeft al een paar jaren een serie met heel kleine patroontjes die je in twee of drie kleuren borduurt. Ik vind ze zelf heel erg grappig. Het knoopje (als dat gebruikt wordt) zit erbij en je kunt ze op allerlei manieren afwerken. Zelf hadden ze de werkjes in kleine lijstjes gedaan, zo leuk.

rabbit   egg

Pink + White € 8,75                                      Purple + White € 8,75

In de categorie kleine, lieve patroontjes hebben we ook deze twee meegenomen.

stork   lighthouse

Stork € 8,75                                       Little Lighthouse € 6,95

Daarnaast beginnen ze met een nieuwe serie, World of Color. Je borduurt de kleuren van de regenboog, te beginnen met rood en je werkt dan door naar groen. De rand is een apart patroon, waarbij je alleen voor de knoopjes hoeft te betalen. Ik zie dit zelf ook helemaal zitten als een geboortelap voor een jonogen of meisje. In plaats van de tekst van de rand, kun je dan de naam, datum, gewicht, lengte etc. borduren. Sowieso is het een leuk project voor een kinderkamer. Elk deel kost € 8,75 en daar zitten dan de knoopjes bij.

world of color

World of Color rand € 8,75

red

World of Color – Red € 8,75

En tot slot hebben we onze voorraad van deze twee patronen ook weer bijgevuld. Quaker House had iemand gebruikt voor een zoveel jarig huwelijksfeest en dat vond ik een heel goed idee. Je kunt de tekst in de “deur” weglaten en daar alel informatie toevoegen die van toepassing is. En die uiltjes van Hoot blijf ik leuk vinden. Misschien dat het er dit jaar van komt om ze ook te borduren.

house   hoot

Quaker House € 12,50                                             Hoot € 11,50