We zijn in de winkel heel druk met de laatste dozen die binnen komen voor de Kerst Open Dagen van 6,7 en 8 november. Alle kerstpatronen houden we apart zodat we die volgende week kunnen laten zien. En ik kan je alvast vertellen, er zitten prachtige patronen bij. Verder zijn we druk met het knippen van stoffen en garens, het klaarmaken van speciale pakketjes, en wordt er nog heel hard geborduurd om nog net een paar modellen af te krijgen.

Gelukkig zitten er tussen al die patronen ook nog een aantal patronen die niets met kerst te maken hebben. Van Historische Stickmuster hebben we een paar heel mooie, beetje klassieke patronen binnengekregen. De eerste is deel 6 van de Blumenbarock serie. Deze serie bestaat uit patronen die allemaal ongeveer even groot zijn, dezelfde kleurstelling hebben en gebaseerd zijn op barokke motieven. Nummer 6 heeft een grote overvloed aan prachtige bloemen. De ontwerpsters gebruiken Soie d’Alger voor hun patronen en de zijde zorgt voor een nog mooier effect. Ik heb nummer 4 uit de serie er ook bijgeplaatst, dan heb je een idee van hoe de patronen eruit zien.

   

Blumenbarock 6 € 23,50                                            Blumenbarock 4 € 23,50

En we hebben een nieuw patroon in de winkel die past bij de Pastell serie van een tijdje geleden. De Pastell serie kun je hier zien. Ik houd heel veel van een dergelijk geometrisch patroon. Door het kleurgebruik zie je elke keer weer een ander deel van het patroon. Het is in twee kleurstellingen uitgevoerd, zodat je zelf kunt kiezen wat je het mooiste vindt. Uiteraard helpen we je graag als je kleuren zou willen uitkiezen.

   

Diagonall € 13,50

En om jullie alvast een beetje van de kerstsfeer te laten proeven, ook nog een geweldig kerstpatroon. Je kunt het patroon borduren als een tafelloper, maar uiteraard kun je de sterren voor allerlei toepassingen gebruiken. En als je voor het prachtige linnen band van Vaupel & Heilenbeck kiest, is de afwerking voor een groot deel al geregeld.

Weihnachtliches Tischband € 16,00

Nog 7 nachtjes slapen en dan is het zover, dan openen we de deur van de winkel en kun je je helemaal onderdompelen in kerstsfeer. Kom langs om inspiratie op te doen, te genieten van de winkel, een kopje koffie te drinken of je slag te slaan in de uitverkoop. Voor onze internetklanten zorgen we uiteraard ook, donderdag 6 november kun je op het weblog hier meer over lezen.