Het is echt feest in de winkel op dit moment, elke week krijgen we wel nieuwe kerst/winter patroontjes binnen. In mijn dromen heb ik ze allemaal al geborduurd. Nu hebben we weer een doos van Unisono binnen gekregen. En ook voor de borduurster die liever wat anders dan kerst/winter borduurt hebben we nieuwe patronen. Om met het laatste maar te beginnen, naast Kuriositäten hebben we nu Kunststücke binnen. Wat weer een heerlijk patroon om je op allerlei manieren uit te leven met kleurtjes garen en diverse stoffen. Zelf borduurt Maike veel op zijden gaas waardoor de borduurwerkjes heel klein worden. Bij Kunststücke en Kuriositäten is het de bedoeling dat je zelf je kleurtjes uitkiest, de foto’s hier zijn ter inspiratie.

   

Kunststücke € 12,50                                                 Kuriositäten € 15,00

Deze schattige kleine patroontjes kun je overal voor gebruiken, kaartjes, speldenkussentjes, borduur ze op een stukje linnen band en doe dat om een waxinelichtje, of borduur ze op een kant-en-klaar handdoekje.

   

Apfel Liebe € 6,50                         Sieben Kostbarkeiten € 5,50

En dan toch de kerstpatronen ;-), ik word hier zo blij van. Het eerste patroon is in twee kleurversies uitgebracht, geef dus even duidelijk aan welke versie je wilt hebben. Hoewel ik gek ben op rood/groen/wit voor kerst, ben ik ook onder de indruk van de rood/grijze versie. We hebben een prachtig zachte grijze Zweigart stof die je als ondergrond zou kunnen gebruiken (kleur 705 als je ‘m wilt bestellen).

    

Weihnachtspatchwork rood/groen € 7,50  Weihnachtspatchwork rood/grijs € 7,50 (graqag de gewenste kleurcombinatie aangeven)

      

Schneesternchen € 6,50            Tannenbaum Sextet € 5,00                  Sternen Nonett € 5,00

En tot slot nog de grotere sneeuwsterren, zo kun je de hele winter vooruit.

 

Schneesterren € 13,50 (let op het verschil in naam met de kleine sneeuwsterretjes).