Nu de nieuwste Coronamaatregelen bekend zijn, is het de hoogste tijd om je bij te praten over onze jaarlijkse Kerst Open Dagen. We zijn heel blij dat we de winkel open kunnen houden met de maatregelen die we hebben genomen.

Kerst Open Dagen
De Kerst Open Dagen vinden dit jaar plaats op donderdag 19, vrijdag 20, zaterdag 21, donderdag 26 en vrijdag 27 november. We hebben dit jaar twee extra kerstdagen omdat iedereen een afspraak moet maken. De tijden voor een afspraak zijn als volgt:
10.00
10.45
11.30
12.15
13.00
13.45
14.30
15.15
16.00

Vanaf nu kun je bellen (tijdens openingstijden) of mailen om een afspraak te maken. Het is handig om meerdere opties door te geven of bijv. een middag of ochtend waarop je kunt.

Je kunt dan 45 minuten op je gemak en veilig winkelen, je bent namelijk de enige die dan in de winkel is. Dus liever ook geen man, chauffeur of vriendin meenemen in de winkel. En we hebben allemaal een mondkapje op.

Wij gaan de komende weken bezig om de winkel in kerstsfeer te brengen. Een deel van onze herfstcollectie laten we ook nog even staan, dan kun je daar ook nog van meegenieten.

Kerstcatalogus

Uiteraard komt er weer een kerstcatalogus. Ik ben al druk aan het schrijven en het belooft weer een prachtig jaar te worden voor het kerstborduren. Dit jaar hebben we een interview met Teresa Kogut en zij heeft een geweldig patroon voor ons ontworpen. Dit patroon vind je ook in de kerstcatalogus. Ben je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief, schrijf je dan hier in:

www.dehandwerkboetiek.nl/nieuwsbrief

De catalogus mét de gratis patroontjes wordt alleen naar abonnees verstuurd.

Als het niet mogelijk is om naar de winkel te komen, kun je dus op je gemak uit de kerstcatalogus bestellen. Op donderdag 19 november 10.00 uur wordt de catalogus ook op dit blog gepubliceerd, dat is de versie zonder patroontjes.

Je vindt alle patronen, stofjes etc. uit de kerstcatalogus op een speciale pagina op de website. Deze pagina is vanaf donderdag 19 november 10.00 uur te bekijken. Vanwege de verwachte drukte wil ik je vragen om zoveel mogelijk via de webshop te bestellen, dan hebben we alle gegevens bij de hand.

Opruiming
We houden dit jaar geen opruiming in de keuken, maar sparen alles op voor 2021. Maar je kunt wel een grabbag met patronen bestellen en we hebben diverse mappen met linnen heel aantrekkelijk geprijsd. Daar lees je meer over in de kerstcatalogus.

Blijf gezond en wellicht zien we je tijdens een van de Kerst Open Dagen.