Heerlijk toch, word je ‘s ochtends wakker en het eerste dat je ziet in je mailbox is een bericht over de nieuwe 2019 Prairie Schooler Santa. Dit jaar heeft Santa een lammetje op de arm en een schaap achter zich staan. Kan het nog beter worden?

 

 

 

 

 

 

 

2019 Prairie Schooler Santa € 5,95

De afgelopen 3 jaar heb ik de jaarlijkse Santa’s geborduurd op 10 draads linnen en afgewerkt als een kussentje. Meestal als ik op zomervakantie was. Het is namelijk een heerlijk project om in het vliegtuig te borduren. Niet teveel kleuren, op lekker wat grover linnen en dan maar doorborduren. Alleen stoppen als ze langskomen met eten ;-).

De Santa’s van 2016, 2017 en 2018 zijn allemaal afgewerkt als het kussentje van 2018. Helaas is de groene stof op, dus voor 2019 ga ik op zoek naar een nieuw kerststofje dat ik dan hopelijk weer 3 jaar lang kan gebruiken. Deze Santa heb ik geborduurd op de vlucht naar Salt Lake City en in de stad zelf. Altijd leuk om een borduurwerkje te hebben dat je echt herinnert aan je vakantie.

 

 

 

 

 

 

 

2018 Prairie Schooler Santa

De 2017 Santa heb ik in de zomer van, je raadt het al, 2017 geborduurd. Die zomer was ik thuis, maar heb ik wel een heel leuk weekend met mijn moeder gehad, waarin we ons oude huis in Oud-Beijerland hebben bekeken, op bezoek zijn geweest bij familie en oude vrienden en de tentoonstelling in Goes hebben gezien.

 

 

 

 

 

2017 Prairie Schooler Santa

De 2016 Santa heb ik tijdens mijn thuisblijfvakantie in 2017 geborduurd. En als je goed kijkt, kun je zien dat ik een pootje heb toegevoegd aan het rendier. Ik vond het toch een beetje raar zo’n driebenig rendier ;-).

 

 

 

 

 

 

2016 Prairie Schooler Santa

Ik weet nu al dat ik de 2019 Santa meeneem op vakantie, ik ga dit jaar voor het eerst naa Alaska en dan is zo’n Santa toch wel heel toepasselijk. De Santa is nog niet op voorraad, we verwachten ‘m tweede helft juni binnen te hebben. Je kunt de Santa al wel via de webshop bestellen. En mocht je het 10 draads linnen er ook bij willen hebben, laat het dan even weten in het opmerkingenveld (lapje kost € 6,50).