Geen nieuwe patronen maar wel nieuwe tekst. En omdat de patronen zo mooi zijn, vond ik dat ze nog wel een keer onder de aandacht gebracht mochten worden.

Bij Kathy moet ik me altijd beheersen. Het liefste zou ik alles meenemen, modellen en patronen. Ik krijg dan zo’n onbeheersbare zin om te gaan borduren. Gelukkig houdt Ria me op het rechte pad en ben ik niet vrijdagavond gewoon naar de hotelkamer gegaan om me daar de rest van het weekend op te sluiten zodat ik alleen maar hoefde te borduren.

Bearing Gifts en Fraktur Heart zijn twee van de wat kleinere patronen. Ik weet niet hoe Kathy het iedere keer voor elkaar krijgt, maar de lijnen van het patroon, de manier waarop motieven zijn gegroepeerd, ik val er elk jaar weer als een blok voor.

Kathy Barrick_Bearing Gifts   Kathy Barrick_PA Fractur Heart

Bearing Gifts € 9,25                            PA Fraktur Heart € 11,50

Miss Mary Hadley was nieuw voor de beurs, maar Miss Elizabeth Perkins hoort er eigenlijk gewoon bij, dus die hebben we ook maar meengenomen. Wat zijn het beiden prachtige patronen. En wat een leuk idee om zo oude winkeltjes te laten herleven. Miss Mary is inmiddels op in de winkel, maar zodra het patroon weer beschikbaar is, gaan we het bestellen. Persoonlijk vind ik dat we iets aan de ogen van Miss Elizabeth moeten doen, ze ziet er nu een beetje uit als zo’n spook uit een oude horrorfilm. Maar voor de rest……. zucht er is gewoon te weinig tijd om te borduren.

Kathy Barrick_Miss Mary Hadley   

Miss Elizabeth Perkins € 15,95     Miss Mary Hadley € 13,50

Als verrassing had Kathy Comfort Lighthouse achtergehouden voor de beurs En wat een mooi patroon. Ik roep dan wel dat ik niet zo van de blauw ben, maar ik merk dat ik steeds meer patronen waar blauw in gebruikt wordt, mooi vind. Ligt misschien ook aan de gebruikte kleuren en de andere kleuren. Zo’n combinatie van blauw, beige en ecru vind ik in ieder geval prachtig. Het andere patroontje vind ik heel schattig, ik vind het vooral heel toepasselijk voor iemand die een moeilijke periode doormaakt. Wat krijg je dan een hartverwarmende aanmoediging.

   Kathy Barrick_Courage Deer Heart

Comfort Lighthouse € 11,50                        Courage Deer Heart € 11,50

En voor de liefhebbers zijn er ook nog deze twee patronen. Ik ben niet zo van de kraaien, maar de cirkels rondom de vogel maken veel goed. En als je een groententuin hebt, dan kun je nu ook bij houden hoe succesvol die is LOL.

Kathy Barrick_Crow   Kathy Barrick_Garden Vegetables

Crow no. 5 € 13,50             Garden Vegetables € 22,50

Tot slot, de dame van Strawberry Blossoms, ze heeft ook van die prachtige knotjes en nog een hele verzameling aan aardbeitjes. Aan jullie reacties te merken is dit patroon heel populair. En omdat ik ‘m vorig jaar al zo mooi vond, nu weer verliefd werd, ook Bird’s Eye View nog een keer meegenomen.

Kathy Barrick_Strawberry Blossoms   

Strawberry Blossom € 11,50         Bird’s Eye View € 10,50