De nieuwe patronen van Jeannette zijn weer van grote klasse. Ik ben gek op haar speldenkussentjes. De kussentjes hieronder zijn een samenwerking tussen Jeannette en Paulette van Plum Street Samplers. Als je de ontwerpstijl van de dames een beetje kent, kun je wel zien wie welk kussentje heeft ontworpen.

Gather Friends
Gather Friends met Plums Street Samplers € 11,50

Wil je liever nog grotere kussentjes borduren, dan kun je kiezen uit een paar nieuwe Patterned Pretties. Wij vinden deze serie zo geweldig leuk. Je ontvangt het garen en wollen vilt voor de achterkant en hoeft alleen een kleine lapje stof toe te voegen.

Patterned-Pretties 16 Patterned-Pretties 17

Patterened Pretties  no. 16 en 17 € 15,95

Pattered-Pretties 18
Patterened Pretties 18  € 15,95 per stuk

Om in de accessoires te blijven, Jeannette heeft een nieuwe Pyn Roll en Needlekeep uitgebracht, in een traditionele Engelse merklap stijl. Past goed bij het maandelijkse motief van Merkwaardig ;-).

ABC-Pyn-Roll-Bargello-Sheep-Needlekeep-web

ABC Pyn Roll & Bargello Sheep Needlekeep € 13,50

Er komt een nieuwe seizoenenserie uit die allemaal te maken hebben met de zee. Je kunt de patroontjes apart borduren, maar je kunt ze ook op een grote lap borduren. Het eerste patroontje is Spring by the Sea en geeft je echt het gevoel dat je het voorjaar tegemoet gaat. Je kunt op de foto al zien dat de Bargello hoek rechtsboven een onderdeel van het middenstuk is als je alle vier patroontjes op een lap borduurt. Het geheel ziet er echt bijzonder mooi uit.

Spring by the Sea
Spring by the Sea € 15,95

Tot slot nog twee merklappen waar ik helemaal weg van ben. Het grappige is dat de merklappen toch wel aardig verschillen. Vintage Flowers is een merklap in kruissteek met klassieke merklapmotieven en een prachtig alfabet.

Vintage Flowers
Vintage Flowers € 15,95

ABC Sampler heeft juist allemaal verschillende letters en daaronder nog heel veel kleine randjes met steekjes en motiefjes. Ik heb wel zin om het alfabet apart te borduren en dan van de randjes en motiefjes een kleine Souvenir de ma Jeunesse te maken.

ABC Sampler
ABC Sampler € 26,95

En wil je Jeannette graag zelf ontmoeten, dan kan dat op 16 en 17 september. Zij geeft dan twee keer een workshop die de hele dag duurt en heeft speciaal voor ons een project ontworpen. Hadden we de vorige keer een prachtige merklap om te borduren, deze keer houden we het “kleiner”.

jeannette

merklap1