Nu de sneeuwvlokken ons om de oren vliegen en we de eerste sneeuw hebben gehad, kan ik ons derde Belfast stoffenpakketje aankondigen. En het thema kun je vast raden, dat is WINTER. Het is nu de tijd van het jaar om die sneeuwmannetjes te gaan borduren, die pinguins, die sneeuwvlokken, schaapjes in de sneeuw, schaatsende mensen, kortom, alles wat met sneeuw te maken heeft. En dat kun je bij uitstek doen op deze stofjes.

20150129b

20150129

De stofjes die in dit Winterpakketje zitten zijn:

562 – een prachtige ijsblauwe kleur die je zowel voor winterpatroontjes als voorjaarspatroontjes kunt gebruiken

778 – een grijsblauwe kleur die zich goed leent voor sneeuwmannetjes maar ook voor bijvoorbeeld een alfabet merklapje

323 – deze groen/bruine kleur doet het goed bij winter patroontjes waar rood en groen in zit, denk bijvoorbeeld aan Warm Winter Wishes van Sue Hillis Designs

705 – een zachtgrijze kleur die wij gebruikt hebben voor  Snow White van Little House Needleworks, maar ook voor Let it Snow van Barbara Ana Designs (zie hieronder)

5369 – naast de naturelkleur met witte stippen hebben we ook blauw linnen met witte stippen, het vraagt gewoon om een sneeuwtafereeltje.

 

Let it Snow – Barbara Ana Designs

Je ontvangt van deze vijf sneeuwkoele stofjes een lapje van ongeveer 23 x 30cm en een pakketje kost € 12,50. We nemen deze pakketjes ook mee naar Zwolle, als je zeker wilt weten dat je een pakketje kunt ophalen, laat het ons dan van tevoren weten! Uiteraard kun je de pakketjes ook na Zwolle bestellen, dan sturen we het gewoon op. Je kunt het WINTER belfast pakketje bestellen tot en met 21 februari.

****** Laat die sneeuw nu maar komen, wij zijn er klaar voor! *****

PS: als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je vanavond alvast een patroontje dat je heel goed op een van deze stofjes kunt borduren. Heb je je nog niet ingeschreven, doe het dan snel, dan kun je ook meegenieten.