================================================================================

Wil je nog graag een patroon hebben om op te halen tijdens de Handwerk Beurs in Zwolle, laat het mij dan voor as. maandag 5 februari 12.00 uur weten! Dan doen we nog een extra bestelling bij onze distributeur in de VS.

================================================================================

Het leuke van dit blog is dat ik veel sneller met jullie kan communiceren. Ik vind het geweldig om alle reacties te lezen en het leek mij goed om de vragen die gesteld zijn, zo af en toe te verzamelen en in 1 bericht te beantwoorden. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen terugkijkt in de reacties om te zien of een bepaalde vraag ook beantwoord is.

Enige tijd geleden vroeg iemand: Lijsten jullie ook in? Ik zie geen lijsten op de website.

We lijsten inderdaad in, dat wil zeggen, dat doen we niet zelf, maar onze lijstenmaker. Die doet dit werk al heel erg lang (meer dan 20 jaar) en heel zorgvuldig. Hij heeft zich gespecialiseerd in het inlijsten van borduurwerk en wat misschien wel leuk is om te weten, hij borduurt zelf ook. In onze winkel zie je verschillende borduurwerken die door hem zijn ingelijst.

Er staan inderdaad geen lijstjes op de website. De reden hiervoor is heel eenvoudig. Elke computer geeft op zijn eigen manier kleuren weer en het is eigenlijk niet mogelijk om de kleur van lijstjes goed weer te geven. En die kleur is juist bij inlijsten zo belangrijk, dat dat klopt.  Een lijst uitzoeken is iets wat je, volgens ons, toch echt in eigen persoon in de winkel moet doen. Wij hebben een hele molen met lijstjes in de winkel en die kun je dan bij je borduurwerk houden. Je kunt dan gelijk zien of de kleur goed is en hoeveel ruimte je tussen het borduurwerk en de lijst wilt hebben. En of je ook nog een passepartout wil hebben.

Maar ik zal wel toevoegen dat we ook inlijsten, want die informatie moet natuurlijk wel op de websit staan :).