Wat blijven die patronen met woorden erin rondom een bepaald thema toch leuk. Iedere keer vind ik het weer een verrassing om te zien wat Diane Arthurs er van gemaakt heeft. Deze keer hebben we heel verschillende patronen binnen gekregen. De patronen kosten € 6,95 per stuk.

Voor alle bakliefhebbers is er Let’s Bake. En als je goed kijkt, zie je niet alleen allerlei woorden, maar ook maatlepeltjes, eieren, een kopje, een garde, een deegroller en zelfs een verjaardagscake. Je zou zo de keukenmachine van de stof afhalen en gaan bakken. Borduur ‘m voor je eigen keuken of voor iemand die altijd van die heerlijke dingen bakt.

 

Imaginating_Let

Het volgende patroon is een van de leukste huwelijkspatronen die ik in tijden heb gezien. De afwisseling tussen de kruis- en stiksteekjes spreekt mij echt aan. Je kunt aan de bovenkant makkelijk Mr en Mrs vervangen door Dhr en Mw. Of gewoon het blackworkrandje door laten lopen (zou ik voor gaan). En onderin kun je dan de namen toevoegen. Als je de kruisjes helemaal aan de zijkant wat verder door laat open, heb je ook ruimte om nog een plaatsnaam toe  te voegen. Kies de kleuren uit die het bruidspaar mooi vindt, je hebt er maar 2 nodig, en je kunt zo beginnen. Het lijkt mij ook leuk om ‘m in één kleur overlopend garen te borduren. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Imaginating_Mr&Mrs

Helemaal in lijn met het trouwdagpatroon, zijn deze twee patronen voor een jongen, Let’s love little boys, en een meisje, Let’s love little girls. In het locomotiefje en konijntje zijn allemaal koosnaampjes verwerkt. En op beide patronen vind je de spreuk “love you to the moon and back”. Leuk voor in een kinderkamer of als geboortetegel, je kunt zo de naam, datum, gewicht en lengte eronder borduren.

Imaginating_Let Imaginating_Let

Dan zijn er nog twee patronen die voor een wat specifieker publiek bedoeld zijn. De eerste, Let’s do Beer, is een ideaal kadootje voor bierdrinkers. En tot slot nog Let’s go green, voor iedereen die het milieu een warm hart toedraagt.

image image