Just Cross Stitch Halloween tijdschrift

De zon schijnt nog volop hier in Roden, maar het Just Cross Stitch Halloween tijdschrift komt er weer aan. In dit Halloween tijdschrift vind je weer volop inspiratie voor Halloween patronen en meer dan 30 Halloween ornamentjes. Zoal je kunt zien zijn er weer genoeg katten vertegenwoordigd, daar kijk ik altijd naar uit. Van kleine ornamentjes tot een prachtige kattenoog achter een spinnenweb. Ieder jaar is het weer de vraag welke ontwerpsters een patroon hebben aangeleverd en natuurlijk, wat er nog meer in staat dan dat we op de voorkant al zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre-order Just Cross Stitch Halloween tijdschrift € 12,50

Verrassing

Ik laat me dit jaar ook weer graag verrassen en bekijk het tjidschrift pas als we het binnen hebben. Wat heel fijn is, in het Halloween tijdschrift staan ook instructies om de ornamentjes in elkaar te zetten. Dat is dan toch mooi meegenomen. Het is een tijdje geleden dat ik zelf iets voor Halloween heb geborduurd, dus ik denk dat ik dit jaar maar eens ga kijken of er een kattenpatroontje is dat me aanspreekt. Die kat helemaal rechts met een pompoenenbuikje vind ik wel heel lief. Eerst maar even geduldig afwachten tot we het Halloween tijdschrift weer binnen hebben.

Ik verwacht het tijdschrift tweede helft augustus in de winkel te hebben, kun je nog volop Halloween borduren voor het 31 oktober is. Kun je niet zolang wachten, dan hebben we ook nog een paar exemplaren van het Just Cross Stitch Halloween 2020 tijdschrift in de winkel.