DMC

Ik had niet gedacht dat ik die tekst ooit nog zou schrijven. Vanaf het begin hebben we heel bewust gekozen voor Venus omdat we het een heel goede prijs/kwaliteit verhouding vinden. In oktober heb ik er nog een stukje over geschreven op facebook (klik hier). Waarom dan toch een DMC molen, zul je je afvragen. De reden daarvoor is een beetje triest. In Roden hadden we een ouderwetse handwerkwinkel, met breiwol, stoffen voor kleding, heel veel accessoires en fournituren en inderdaad DMC. Die winkel is sinds vorig jaar juni dicht omdat de eigenaresse is overleden. Sinds die tijd hebben wij wekelijks klanten in de winkel die vragen naar DMC. En dus hebben we besloten om toch een DMC molen aan te schaffen.

Je kunt nu dus kiezen, DMC of Venus. De DMC strengetjes kosten € 1,35 per stuk en vanaf 10 strengetjes (normale DMC katoen) betaal je € 1,25 per stengetje. De variations en de nieuwe coloris kleuren kosten € 1,75 per stuk. Geef bij je bestelling maar aan of je DMC of Venus wilt hebben, we zetten het nog steeds met plezier voor je om.

Aanstaande zaterdag staan we weer met de winkel op de jaarvergadering van Merkwaardig. We nemen in ieder geval onze hele stapel met handgeverfde linnens mee, daar word ik iedere dag blij van als ik er naar kijk. En uiteraard nemen we onze Nashville patronen ook mee, maar mocht je iets specifieks willen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan weet je zeker dat we het bij ons hebben.