Ik heb het plaatje van de voorkant van het JCS Christmas tijdschrift ontvangen en wat ziet het er weer geweldig uit. Zoals ieder jaar, probeer ik weer te achterhalen van wie de ornamentjes zijn. Ik denk dat ik Mosey ‘n Me, Samsarah Designs en Rosewood Manor Designs wel heb gespot. Dat sneeuwmannetje op blauwe vilt zou van Val’s Stuff kunnen zijn, maar daar ben ik niet 100% zeker van ;-). Enfin, het is eerst maar wachten tot tweede helft september en dan kan ik alles op mijn gemak gaan nakijken. Dat labeltje vind ik overigens ook wel heeeeeeeel leuk.

Voor diegenen die het blad nog niet kennen, dit is een jaarlijks feestje voor mij. In het blad staan 70 kerstornamentjes van bekende en minder bekende ontwerpsters. Daarnaast staan er heel veel (kerst-)recepten in en vertellen de ontwerpsters over hun kerstherinneringen. Verder vind je er tekeningen van speciale steken in en wordt uitgelegd hoe je het ornamentje in elkaar zet. Een heleboel informatie dus in een tijdschrift. Mijn collectie gaat terug tot 1997, toen het eerste nummer uitkwam. Echt een tijdschrift om met een kopje thee of koffie op de bank door te bladeren.

JCS Christmas 2016

Je kunt je alvast inschrijven voor het tijdschrift, zoals gezegd, ik denk dat we het tweede helft september in huis hebben. De kosten zijn € 12,50 (excl. porto).