Ook van Hetti hebben we weer een drietal nieuwe patroontjes ontvangen. Twee zijn heel stemmig bedoeld voor deze tijd van het jaar en de derde is een patroon dat gebaseerd is op oude quilts.

Om met de laatste te beginnen, dit is het patroon dat je in twee kleurenversies kunt borduren. De linker is gebaseerd op de kleuren die ik voor een Kleureninspiratie had gebruikt en zijn kleuren van Soie d’Alger. De tweede heeft oud blauwe en bruine kleuren van overlopend, handgeverfd garen. Ik weet nog steeds niet welke ik nu het mooiste vind.

???????????????????????????????  quilt-lappedeken-2
Quilt Lappedeken € 5,95

Dan heeft Hetti een heel Nederlandse versie van een Halloweenstadje uitgebracht. Het heet heel toepasselijk “Halloween in Amsterdam” en ik vind die grachtenhuisjes in halloweenstijl helemaal geweldig. Vooral die oranje gordijntjes vind ik zo grappig.

halloween-in-amsterdam
Halloween in Amsterdam € 5,95

En tot slot hebben we een prachtig herfstpatroontje binnen, deze paddestoelen kun je in Delftsblauwe tinten borduren, of heel stemmig rood/groen/oranje voor de herfst. Wij vinden ze geweldig. En naast deze drie versies van het kussentjes, krijg je ook nog eens een bonuspatroontje voor een boekenlegger. Zo kom je deze regenachtige dagen wel door.

 

paddenstoel
Paddenstoel € 5,95