Net voor de kerst ben ik begonnen met de TP 2020 Snowman van Twin Peak Primitives. Dat leek me een leuk werkje voor de kerstvakantie. En ergens had ik in mijn achterhoofd het idee dat ik ‘m in 2020 wel af kon borduren.

 

 

 

 

 

 

 

TP 2020 Snowman € 15,95

Ik ben dol op deze sneeuwman, ik vind ‘m heel statig, hij ziet eruit als een sneeuwman waar je wel even een praatje mee wilt maken. De kleur van zijn jas heb ik veranderd naar DMC 815 (mijn favoriete kleur rood voor kerstmannen en nu dus ook jassen van sneeuwmannen). En de groene krans is wat groener dan aangegeven staat (DMC 890).

Maar goed, ik dus denken dat ik die sneeuwman wel even zou bouwen. Wel, laten we zeggen, dat verliep wat anders dan gepland. Ergens gedurende mijn 2e streng DMC 815 voor zijn jas, realiseerde ik me dat dit wel even ging duren. Dat er wel heeeeeeel veeeeeeeel kruisjes in de sneeuwman gingen zitten. En dat, hoewel ik er elke dag aan borduurde, hij zeker niet in 2020 af zou komen.

 

 

 

 

 

Geen nood hoor, het borduurt geweldig. Ik heb gekozen voor 12 draads, naturel linnen van Weddigen. Als hij straks klaar is, is hij denk ik bijna net zo groot als Poekie, als die op zijn achterpootjes staat. En Poekie is inmiddels een volwassen jeweetwel kater ;-).

Ik borduur nog even lekker verder. Voor de rand heb ik nog een ideetje, dat deel ik later wel. Eerst maar zorgen dat de sneeuwman een hoofd krijgt. Dit is denk ik de eerste sneeuwman die ik borduur, waar zo weinig sneeuw in is te zien LOL.

Wat ben jij aan het borduren?