We hebben nog een aantal nieuwe patronen binnengekregen die zo leuk zijn dat ze wel op het blog moeten verschijnen. Heerlijk vind ik dat, zo’n doos vol moois zo vlak voor de kerst. Ik heb namelijk altijd het idee dat ik in de kerstvakantie heeeeeeeeel veeeeeeeeeel kan doen. Hebben jullie dat ook? Het voelt alsof ik de hele dag kan borduren en dan natuurlijk heel veel kruisjes kan maken. De werkelijkheid is vaak dat ik uiteindelijk alleen ‘s avonds borduur, maar dan ben ik wel uitgeruster dan anders. Dat scheelt weer.

Als eerst het allerliefste schaap van Kathy Barrick, het patroon is vernoemd naar een schaap van een andere ontwerpster (Notforgotten Farm) die eerder dit jaar is overleden. Wat heeft Kathy een prachtig patroon gemaakt ter herinnering aan dit schaap.

Esther € 13,50 

Dan hebben we het nieuwe patroon van Blackbird Designs binnen. Dit is ooit een patroon geweest dat ze voor een retreat hebben ontworpen. Het is bedoeld voor het voorjaar, dus kun je mooi op tijd beginnen ;-).

Merrily, merrily, we welcome spring € 13,50 

Van de zus van Kathy Barrick, die onder de naam Carriage House Samplings ontwerpt (overgenomen van Kathy), hebben we twee bijzonder leuke patronen binnen. Ik vind het zo’n gaaf idee om zo’n ouderwetste voerderzak te borduren. Voor het rendier hebben we de geblokte stof ook in huis. De pompoenkleurige stof voor het schaap moet ik nog even bedenken, je zou het ook heel goed op een meer naturelkleurige stof kunnen borduren.

   

Reindeer Feed Sack € 13,50                   Sheep Feed Sack € 13,50 

Van Jeannette Douglas hebben we een pindrum patroontje binnen. Je kunt je helemaal uitleven met allemaal speciale steken, dat past helemaal bij Jeannette. Ik krijg al helemaal zin om weer een pindrum toe te voegen aan onze collectie. Je kunt er ook nog een schaarhangertje bij maken en een etuitje om je schaartje in op te bergen, hoe leuk is dat!

Pineapple Welcome Drum and Scissor Holder & Fob € 13,50

En tot slot is de nieuwe kerstsok van Shepherd’s Bush ook gearriveerd. Ieder jaar denk ik weer, ik ga nog zo’n sok borduren. Niet dat ik nog een sok nodig heb, maar gewoon omdat de patronen zo bijzonder leuk zijn. Misschien moet ik me maar eens buigen over een andere manier van afwerken. Het hoeft natuurlijk geen sok te worden. Hte bovenste deel zou heel goed in een lijstje kunnen en voor de onderste rand…………… ik voorzie nog een nieuwe pindrum voor onze collectie.

Lois Stocking € 11,50

Mocht je nog iets willen hebben voor de kerst, laat het me dan uiterlijk woensdag 19 december weten (dat is morgen dus :-)). We doen er alles aan om dan vrijdag nog een keer naar de post te gaan met een hele grote postzak.

Daarna nemen we een weekje vrij, van 27 december tot en met 1 januari zijn de winkel en de webshop gesloten. Je kunt uiteraard gewoon je bestellingen doormailen, maar ik begin 2 januari weer met het beantwoorden van de mail. En op 2 januari zijn we ‘s middags ook gewoon weer open. Kun je langskomen voor een nieuwjaarswens, een kopje koffie of thee en een nieuwjaarsrolletje. Want dat is traditie.