Rond deze tijd krijgen we ieder jaar de voorkant te zien van het Just Cross Stitch Christmas ornaments tijdschrift. Een jaarlijks hoogtepunt voor kerstfans zoals ik. Ik kan het niet laten om ieder jaar als ik deze mail krijg, weer mijn stapeltje oude nummers door te kijken en weg te dromen bij al die mooie kerstornamentjes. In de loop der tijd heb ik aardig wat ornamentjes eruit geborduurd en de nodige recepten uitgeprobeerd.

Dit is de voorkant van 2018, ik vind het altijd een sport om te kijken of ik ook ornamentjes aan ontwerpsters kan koppelen. Het NOEL ornamentje is denk ik van JBW Designs, het kerstsokje van Imaginating, het ornamentje met de twee rode cardinals is van Blue Ribbon Designs and het Hope, Love, Joy, Peace ornamentje van NeedleBling. Rechtsboven is van Brooke’s Books Publishing. De rest is wat moeilijker thuis te brengen, mocht jij nog een ornamentje herkennen, dan hoo rik het graag.

Het tijdschrift kost € 12,50 excl. portokosten en we verwachten het rond half september in de winkel te hebben. Dan heb je nog tijd genoeg om een aantal ornamentjes te borduren. Wij gaan er in ieder geval weer een paar borduren voor de Kerst Open Dagen in november.

Je kunt het tijdschrift hier bestellen:

www.dehandwerkboetiek.nl/bestellen

Voor alle Halloween liefhebbers hebben we goed nieuws, ook dit jaar komt er weer een Halloween tijdschrift uit. Je kunt je helemaal uitleven met de 64 ontwerpen die in het tijdschrift staan. Van supergriezelig tot pompoengezellig. Het leuke van dit tijdschrift vind ik dat er zowel grotere als kleine patroontjes in staan.

Het tijdschrift kost 12,50 euro en we verwachten het in augustus in de winkel te hebben. Kun je nog heerlijk een paar maanden Halloween borduren voor het 31 oktober is.

Bestellen kan via het bestelformulier:

www.dehandwerkboetiek.nl/bestellen