In juli wacht ik altijd met spanning op het jaarlijkse kerstmannetje van The Prairie Schooler. Maar nu ze met pensioen zijn gegaan, zat dat er dit jaar niet in. Of toch wel? Een paar weken geleden kregen we van onze distributeur het bericht dat The Prairie Schooler toch nog een patroontje klaar had liggen voor publicatie. En ook dit jaar is het weer een prachtig kerstmannetje. Hij komt in mijn collectie van inmiddels precies 33 kerstmannetjes. Dat is toch een geweldige prestatie.

16-2069

2016 Santa € 5,95

Daarnaast heeft onze distributeur nog weer 2 out-of-print patronen van The Prairie Schooler opnieuw uitgebracht. Het eerste patroon, Autumn Leaves, heb ik lang geleden voor mezelf geborduurd en staat eigenlijk het hele jaar door in mijn kast. Op Facebook heb je het model gisteren voorbij zien komen, je kunt het hier zien:

Autumn Leaves model

bk132

Autumn Leaves € 13,50

En de tweede reprint is Pumpkin Patch, nu ik dit zo aan het typen ben, bedenk ik me ineens dat ik deze geloof ik ook ooit geborduurd heb. Ik zal eens in mijn archief duiken. Ik heb de vier kleine figuurtjes geborduurd, maar het werkje links ziet er ook wel heel lief uit. Die poes op het hekje is toch wat gezelliger dan de poes aan de rechterkant.

bk140

Pumpkin Patch € 13,50

Hoewel de reprints niet van dezelfde papierkwaliteit zijn als de originele patronen, ben ik toch heel blij dat ze weer beschikbaar zijn.