Ik geloof dat ik vandaag beter alle technische handelingen achterwege had kunnen laten ;-). Ik ga straks denk ik maar een boterhammetje eten voor het geval het fornuis ook nog iets met mij wil “uitvechten”. Bij deze een nieuw blogbericht over het boek van Marie Suarez. En nu maar hopen dat alles werkt.

Het tweede deel met de 12 meest geliefde borduurpatronen van Marie Suarez is nu ook in de winkel. En het is weer een heerlijk boek. Het zijn dus geen nieuwe patronen, maar een aantal kwamen mij helemaal niet bekend voor. En je kunt er weer heel veel inspiratie uit opdoen voor speldenkussentjes, borduurtasjes, doosjes, omslagen voor notitieboekjes, naaldenboekjes etc.

REED042_Couv_OK.indd

Naast de gewone kruissteekjes borduur je de werkjes met allerlei steekjes en uiteraard ook weer het nodige over 1 draadje. Dat geeft net dat extra cachet aan je borduurwerkje. Er zijn uitgebreide beschrijvingen (met tekeningen erbij) hoe je alles in elkaar zet. En hoewel het boek in het Frans is, is het goed te volgen. Alleen dit speldenkussentje/naaldenboekje op de voorkant doet mijn vingers kriebelen. Wat weer een geweldig idee. Het boek kost € 18,90 en kan gewoon als brievenbuspakje verstuurd worden. Oftewel, het past gewoon door de brievenbus :-).

20160901 MS deel 2 A

Mocht je deel 1 gemist hebben, dat boek kunnen we nog voor je bestellen. Het kost ook € 18,90 en staat tjokvol met prachtige patronen.

20160901 MS deel1

20160901 MS deel 1 A