Soms heb je een idee dat al een tijdje in je hoofd zit en dan ineens is alles aanwezig en kun je ermee aan de slag. Dat was ook het geval met dit project. We hebben het al een paar weken gehad over het aanbieden van een proefpakketje Belfast linnen, zodat je een idee hebt van de kleuren die er zijn. En als je buiten de bladeren zo mooi verkleuren, dan is een herfst proefpakketje een uitstekend being.

woensdag3

Afgelopen vrijdag waren alle stoffen binnen en kon de schaar aan het werk gezet worden. Elk pakketje bevat 5 kleuren Belfast linnen en de lapjes zijn 30 x 20cm. Een mooie maat om allerlei projecten op te kunnen borduren. De proefpakketjes zijn gedurende een beperkte periode verkrijgbaar, let dus op tot wanneer je ze kunt bestellen.

woensdag

 

In dit pakketje zitten de volgende kleuren: Belfast 233, 309, 5392 (naturel met bruine stippen), 7033 (een van de nieuwste kleuren) en 3009 (kleur 309 maar dan gemêleerd). We hebben de lapjes keurig opgevouwen en er een strikje om gedaan ;-). Het totale pakketje kost € 12,50. Op het kaartje staat welke stof het is en aan de achterkant de kleurnummers. Die zijn op volgorde dus let daar op voor je het stapeltje uit elkaar haalt.

woensdag2

 

En voor iedereen die zaterdag naar Merkwaardig gaat, mocht je zo’n pakketje willen hebben, laat het ons dan even weten. We nemen een bepaald aantal mee en kunnen ter plaatse niet nieuwe voorraad knippen. Je kunt dit pakket bestellen tot en met zaterdag 25 oktober. Daarna gaat het uit de collectie en in november bieden we een nieuwe collectie aan. Leef je helemaal uit met deze stofjes, en ga op zoek naar mooie herfstpatroontjes, zelf zijn we helemaal weg van de combinatie van het onderstaande patroon met de gestippelde stof.

Design 06 Oliven & Zitronen    Belfast Petit Point

Huh Huh Huh € 6,95