De stroom met nieuwe patronen komt weer aardig op gang. Deze keer hebben we een drietal patronen van Hearstring Samplery binnengekregen.  Ik vind het zo leuk dat we in Nashville Beth ontmoet hebben en haar modellen in het echt gezien hebben. Daardoor ben ik helemaal enthousiast geworden.

Beth’s patronen hebben een leuke combinatie van oud en nieuw. Ze wisselt reproductiemerklappen af met zelf samengestelde merklappen en die combinatie spreekt mij bijzonder aan. Deze twee patronen zijn al een tijdje uit en om de een of andere reden, hebben we ze nog niet eerder in de winkel gehad. Forever Young is zo’n zelfsamengestelde merklap, maar het had ook een oude kunnen zijn. Beth heeft diverse randjes gebruikt die wij van de rode schoollapjes kennen en onderaan motieven toevoegen.

14-1163

Forever Young € 11,50

Daarnaast hebben we Sarah E. Schall and companion in de winkel. Daar ben ik echt een beetje verliefd op. Het zijn twee merklapjes die niet door dezelfde persoon geborduurd zijn, maar wel erg op elkaar lijken. Waar de een gedateerd is, is van het andere merklapje weinig terug te halen. De zachte kleuren passen helemaal bij de stijl van de merklapjes. Ik vind vooral al die letters erg leuk, het blijft interessant om de ontwikkeling van de letters te volgen. En te zien hoe ook bij Sarah Shall ze de grotere letters in koninginnesteek heeft geborduurd. Dat werd bij ons ook gedaan. Al met al twee lieve merklapjes die je redelijk vlot kunt borduren. Eigenlijk een perfect vakantieborduurwerkje.

13-1086

Sarah E. Schall € 11,50

Dit laatste patroon is net uitgebracht en verwacht ik begin juli in huis te hebben. Ik vond het zo’n mooie spreuk. We vergeten nog wel eens om naar alle mooie dingen in het leven te kijken. En hoe gek ik ook op (geborduurde) schaapjes ben, die kleine dingen zijn zeker de moeite waard om te tellen. Hoewel gewoon slapen natuurlijk nog beter is ;-).

15-1662

Instead of Sheep € 11,50