Zolang de beurs nog niet begonnen is, gaan we gewoon door met het delen van de nieuwtjes. Als we eenmaal aan het inkopen zijn, dan komt het er niet van om blogberichtjes te schrijven. Op Facebook gaan we wel van alles delen, dus houd onze Facebookpagina in de gaten!

Bij Heartstring Samplery gaan we deze patronen ophalen. Het eerste patroon, Prairie Life Sampler, is een Nashville exclusive. Dat houdt in dat alleen winkels die op de beurs zijn het patroon de eerste maand kunnen verkopen. Helemaal los daarvan, ik vind het een prachtig patroon en hoewel ik niet zo van de grotere werkjes ben, zou ik hier een uitzondering voor kunnen maken.

Prairie Life Sampler 13,50

Dit patroon valt bij mij in de categorie “ lieve lapjes” . Beth heeft er diverse van uitgegeven en ook deze bevalt mij weer prima. Het heeft de uitstraling van een oud beginnerswerkje, zonder de gebruikelijke alfabetten. Natuurlijk is het niet oud, maar dat geeft niet.

Thou God Seest Me 11,50

En voor alle koffieliefhebbers goed nieuws, Beth heeft nog een koffiepatroon uitgebracht. Het zou zo op mij van toepassing kunnen zijn. Ik roep altijd, ik drink niet veel koffie (en dat is ook zo), maar die eerste twee kopjes ‘s ochtends………. daar zou ik het niet graag zonder willen doen.

Coffee Bean Sampler 11,50

Kleine, ronde patronen lijken haast een thema te vormen op deze beurs. Ik heb al diverse patroontjes voorbij zien komen. Erg leuk om te gebruiken voor kleine speldenkussentjes, schaarhangertjes of om op een kaartje te borduren.

En dan de nieuwe patroontjes in 12-delige serie die Beth dit jaar gaat uitgeven. Eerder kon je al de Valentijn patroontjes zien, ik heb het meegenomen om in het vliegtuig te borduren en ze zijn zo leuk om te doen. Het helpt natuurlijk dat ze echt snel klaar zijn. De afwerking gaat meer tijd kosten ;-).

Er zijn nu twee nieuwe patroontjes uit, de Springtime editie en de borduureditie. Beth geeft allerlei voorbeelden van hoe je de patroontjes kunt verwerken. Ik ben inmiddels bezig met nog een andere mogelijkheid, die krijg je tzt nog wel te zien.

Festive Little Fobs Valentine Edition 11,50

Ligt Valentijnsdag te ver achter je, dan kun je gewoon aan de slag met deze voorjaarspatroontjes. Ideaal om je restjes garen en stof op te gebruiken. We gaan er zeker voor zorgen dat we ook een nieuwe voorraad pompoenbandjes, ricrac en chenille inslaan.

Festive Little Fobs Springtime Editie 11,50

En op de beurs gaan we deze kussentjes bekijken. Voor iedereen die van borduren of naald en draad houdt. Ik heb alvast een nieuwe houten schaal besteld zodat ik ze daar in kan tentoonstellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuze genoeg voor iedereen zou ik zeggen. Ik krijg echt de kriebels, nog een nachtje slapen, een vliegreis van 1000 km, dan nog een paar uurtjes wachten, maar morgenavond 6 uur onze tijd, dan gaat de pret beginnen.