Cathy van Hands on Designs heeft tijdens de laatste beurs een nieuwe club geïntroduceerd: de Block Party! En het eerste patroontje heeft mijn hart gestolen. Jullie weten wel dat ik gek op huisjes ben en dit is natuurlijk een kussentje naar mijn hand. De Block Party kussentjes zijn geborduurde blokjes die je neer kunt zetten. En elk patroontje heeft zijn eigen onderwerp dat steeds bestaat uit 4 letters. Het wordt echt een sport om te bedenken wat het volgende kussentje gaat worden.

Wat ik heel leuk vind, is dat de kruinen van de bomen doorlopen op de bovenkant van het kussentje. Het stukje vilt zit bij het patroon, de speldjes moet je apart bestellen. Je kunt het hele kussentje met de hand in elkaar zetten, precies waar ik van hou. Je moet wel precies tellen en geen foutjes maken, anders lopen de bomen niet mooi door en dat kun je in dit geval niet oplossen.

homeblock_top_219x214

De blokkussentjes zijn ongeveer 6cm hoog en 10cm vierkant. Je borduurt ze op 11 draads stof met verschillende overlopende garens. Om de andere maand komt er een nieuw kussentje uit. De maanden waarin de patroontjes uitkomen zijn: oktober, december, februari, april en juni.

Wil je deze blokkussentjes automatisch binnen krijgen dan kan dat. Geef je op voor de hele serie en wij zorgen ervoor dat je ze ontvangt. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

Optie 1: het patroon, een lapje stof (35 x 50cm) en alle garens die gebruikt worden (we sturen geen dubbelingen, als het garen al gebruikt is, ontvang je het 1x). Het patroon kost € 11,50, de stof € 6,25 en de garens zijn € 2,50 per stuk. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal kleurtjes dat gebruikt wordt. Je ontvang 10% korting op het geheel als je voor deze optie kiest.

Optie 2: het patroontje en de stof, de kosten hiervoor zijn € 17,75 per blokkussentje.

Optie 3: alleen de patroontjes (kosten € 11,50 per stuk).

De speldjes moeten we apart bestellen en kosten € 17,95 per setje: elk setje bestaat uit vier letters en een motiefje.