Soms heb je een project waar je lang mee bezig bent. Data moeten kloppen, personen moeten op de juiste tijd op de juiste plek kunnen zijn en natuurlijk moet er een geweldig borduurproject ontworpen worden. Dit is zo’n project waar we al een jaar geleden mee zijn begonnen. In Nashville 2012 hebben we het er voor het eerst over gehad, daarna veel over nagedacht, gerekend, gemaild en uiteindelijk afgelopen maart in Nashville de puntjes op de i gezet.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september hebben we een “wereldberoemde” ontwerpster voor jullie in Roden. Een ontwerpster die vaak al twee jaar van tevoren volgeboekt zit en in heel de VS workshops geeft. Een ontwerpster die speciaal voor ons een merklap gaat ontwerpen. Een ontwerpster die al jarenlang in de Christmas issue van Just Cross Stitch staat. Een ontwerpster die zeer geliefd is. Een ontwerpster die niet alleen zeer getalenteerd is, maar ook een bijzonder hartelijke vrouw is. Oftewel, wij zijn bijzonder trots en blij dat deze ontwerpster naar Nederland komt.

Worden jullie al een beetje nieuwsgierig? As. maandag ga ik onthullen wie het is. Tot die tijd kunnen jullie raden naar de naam van deze ontwerpster. Onder de goede inzendingen verloot ik een patroon van haar.

PS: en soms kijk je verkeerd op de kalender en zijn nu de juiste data vermeld (met dank aan Marcha).