Het was natuurlijk de bedoeling dat de foto van de klaprozen en het gewolkte band ook in het bericht te zien zouden zijn. Bij deze dus.

Vorig jaar zagen we bij Vaupel & Heilenbeck deze prachtige klaprozen op gewolkt band. Inmiddels hangen de twee modellen in onze winkel en ze zijn erg populair. Door het gewolkte band lijkt het alsof er een gewone “lucht” achter je borduurwerk zit.

UBklaprozen

UB klaprozen € 7,50

 

UBgewolktband

 

Vaupel & Heilenbeck gewolkt band 16cm hoog, 11 draads, € 14,50 per meter.

En tot onze grote vreugde hadden ze dit jaar weer twee nieuwe modellen op dit gewolkte band. De narcissen komen uit een boek van MWi Stickgalerie Blaues Wunder (€ 10,00). In het boek staan nog meer leuke modellen, de vogeltjes vind ik ook geweldig.

    07

    stickwuvoegel

En we kwamen nog een patroon tegen waar je het gewolkte band voor kunt gebruiken, een prachtig veld met margrieten. En mochten margrieten niet je favoriete bloem zijn, dan hebben we ook nog gele en oranje papavers en blauwe korenbloemen. Het inlijsten van je borduurwerk waarbij je het borduurwerk als het ware uit het passe-partout laat groeien, spreekt mij echt aan. Dat geeft een heel ander beeld.

08

Spürrst du die Sonne € 7,50

Farbenpracht am Horizont € 7,50

Blauer Horizont € 7,50