Gelukkig hadden we deze opruimactie al eerder gedaan, met deze temperaturen is het boven wel heel erg warm ;-).

We hebben boven nog een goed gevulde voorraadkamer voor de winkel. Daar hebben we vooral heel veel stoffen liggen die onze distributeur niet standaard op voorraad heeft en die wij wel aan onze klanten willen aanbieden. Maar in de loop der tijd “verdwijnen” er ook wel andere zaken richting de voorraadkamer. En zoals dat dan wel vaker gaat, die wordt op een gegeven moment toch wel wat vol ;-). Dus hebben wij onlangs eens een warme zaterdag besteed aan het uitzoeken van allerlei dozen. De grote beloning is dan allerlei verrassingen die je ineens tegenkomt.

En tussen al die verrassingen zaten ook nog een paar complete pakketten van de workshop die Jeannette Douglas in 2013 heeft gegeven. Speciaal voor ons ontwierp ze destijds de Hollands merklap. Een merklap met allerlei Nederlandse motieven die ze dan weer op geheel eigen Jeannette wijze heeft uitgevoerd. De merklap zit vol met speciale steken en je borduurt het patroon met prachtige zijden garens op 12,6dr Belfast linnen. De garens zijn al keurig uitgezocht en zitten op een garenkaartje. Bij het pakket zit ook nog het speciale schaarhangertje dat we in 2013 in de workshop hebben geborduurd, compleet met het vilt voor de achterkant en extra garen voor het koordje.

Heb je deze merklap altijd al bewonderd en zou je m dolgraag zelf willen borduren? Dan is dit je kans. Het pakket kost € 70,00 euro, dat is 30% korting op de originele prijs (100 euro). Er zijn nog twee pakketten, dus wees er snel bij, hiervoor geldt echt op = op.

En voor de liefhebber hebben we ook nog een afwerkingspakketje van een ander patroontje dat Jeannette destijds introduceerde, de ABC Pyn Pillow and Crown Tulip Thread Keep Pocket. Het pakketje met deze afwerkingsmaterialen bevat twee stukjes wolvilt, een lapje stof, Gloriana wollen  garen om koordjes van te maken en een veiligheidsspeld. Waar die voor bedoeld is, is mij niet gehaal duidelijk, maar dat zal vast volgen uit het patroon ;-). Het pakketje kost 7,50 euro.

Let op, dit zijn alleen de materialen voor het afwerken, het patroon zit er niet bij. Dat kunnen we met alle plezier voor je bestellen en kost 13,50 euro.