Je ontvangt dit berichtje via onze nieuwe website. Daar werken we nog heel hard aan, dus als je links tegenkomt die het niet doen of pagina’s waar nog aan gewerkt wordt, dan wel pagina’s die je nog niet eerder hebt gezien, dan klopt dat helemaal. Het weblog is inmiddels helemaal omgezet, dus dat kun je alvast volgen. En mocht je nog suggesties hebben voor de website, mail me dan, we horen ze graag.

HNY 2014
Allereerst willen we jullie een heel sprankelend, creatief, gelukkig en gezond 2014 wensen. Met natuurlijk de nodige uurtjes om te borduren en vooral weer veel nieuwe projecten, patronen, garens, stoffen en materialen om inspiratie op te doen.

De feestdagen zijn hier heerlijk verlopen, tijd gehad om wat te borduren, bijpraten met familie en vrienden, wat opruimen, echt genieten. En als het goed gaat, krijgen jullie vandaag of morgen de papieren nieuwsbrief thuis. Dat is ook altijd een klusje. Gelukkig hebben we een vaste crew die de nieuwsbrieven voorziet van een adressticker en ze in een zakje doet. En zo met z’n allen is het gezellig en voor je het weet staan de dozen met de nieuwsbrieven weer klaar om verstuurd te worden. In de nieuwsbrief vind je informatie over onze workshops, de clubs van de maand, een vervolg op het stoffenverhaal en nog meer weetjes. Ervaring leert ons dat als je mee wilt doen met een workshop, het handig is om je snel op te geven ;-). Zeker als je met meerdere dames wilt komen.

Net voor de kerst hebben we nog een bestelling binnen gekregen met de nodige kerstpatroontjes. Een beetje laat, of juist heel mooi op tijd, het is maar hoe je er naar wilt kijken. Ze zijn zo leuk, dat ik er het nieuwe jaar gelijk mee begin. Want zeg nou zelf, als je nu begint, zal het tegen kerst 2014 toch wel klaar zijn.

Nieuwe bestelwijze

Met ingang van het nieuwe jaar hebben we ook een nieuwe manier van bestellen. Een aantal van jullie heeft het al ontdekt, we hebben een bestelformulier op de website. Alle bestellingen kun je in het vervolg via het formulier doorgeven. Ik heb dan gelijk alle adresgegevens bij de hand en kan kontakt met je opnemen als er vragen zijn. Uiteraard worden je adresgegevens alleen gebruikt door ons. Mocht je iets in een blogberichtje zien dat je graag wilt bestellen, dan vind je onderaan het bericht een link naar het formulier. Op deze manier is het voor ons overzichtelijker wat er besteld wordt en kunnen we snel reageren.

Homespun Elegance

Op het schapenpatroontje heb ik heel geduldig bijna 2 maanden gewacht, het was steeds niet leverbaar. En ik wilde het pas laten zien, als ik het ook werkelijk in huis had. Want oh, oh, oh, wat zijn ze schattig. Te borduren als rand of als afzonderlijke ornamentjes. Zelf zou ik de kleuren een beetje opfrissen, ik ben meer van warm rood voor kerst dan van bruinrood. En natuurlijk het wolletjesgaren voor de schaapjes. De uiltjes zijn te schattig, uiltjes zijn helemaal in heb ik het idee en deze passen prima bij de rest van ons assortiment. Klik hier, hier en hier voor meer uiltjes.

   

Happy Ewies € 10,50                                                Delivering Peppermint and Candysticks € 9,75

Owls Love Christmas Too (met bedel) € 8,75

Little House Needleworks – Toy Store € 6,95

Ondanks de nodige privé-problemen, is het Diane toch gelukt om nog een vijfde ontwerp te maken voor de Hometown Holiday serie. En een speelgoedwinkel hoort natuurlijk thuis in die serie. De dames die op de automatische verzendlijst staan, krijgen het patroontje toegestuurd. Deze serie leent zich ook goed om als los borduurwerkje te doen, elke (klein)zoon vindt zo’n speelgoedwinkel volgens mij leuk en stoer genoeg ;-). De andere patroontjes van de serie vind je hier en hier.

Imaginating

Sinds de dames een paar jaar geleden begonnen zijn met een serie waarbij woorden een figuur maken, hebben we al diverse geweldige patronen gezien. De naaimachine hebben we als model in de winkel hangen, de rode sneeuwman heeft mama geborduurd, ik heb al een prachtige chocoladedoos gezien en ik weet dat er diverse theekopjes in het land aan de muur hangen. En nu zijn er weer een drietal geweldige kerstpatronen. Soms denk ik wel eens, kon het maar het hele jaar kerst zijn, of in ieder geval de helemaal januari nog. De patronen lenen zich heel goed voor het gebruik van een overlopend garen. Dan krijg je nog meer diepte in het patroon.

   

Let’s Rejoice € 6,95                                                 Green Christmas € 6,95

   

Christmas € 6,95                                                   Let’s Be Friends € 6,95 

Diane Graebner

Diane ontwerpt al jaren heel kenmerkende patronen van Quaker mannetjes en vrouwtjes, vaak met dieren. Het heeft een bepaalde eenvoud die mij erg aanspreekt. Wil je graag meer patroontjes in deze serie zien, laat het mij dan even weten, dan maak ik er een apart berichtje van.

   

Christmas Delivery € 6,95                                 Hello Mr. Snowman € 6,95

Blackbird Designs

Nummers 5 en 6 van de nieuwe Loose Feathers serie zijn ook gearriveerd. Ik blijf het toch plaatjes vinden hoor, deze dames hebben echt een eigen stijl en die past heel goed bij mijn stijl.

   

Bluebird of Happiness € 10,50                           The Fruitful Vine € 10,50

Stoney Creek

Een beetje buiten ons normale assortiment, maar deze ornamentjes zijn zo leuk! Je kunt ze gewoon op stof borduren natuurlijk, maar denk ook eens aan geperforeerd papier. Dan kun je ze mooi “in vorm” uitknippen. Het geperforeerde papier kost € 3,60 per A-4 velletje, we hebben het in verschillende kleuren.

      

Santa € 4,50                               Snowmen € 4,50                               Cardinal € 4,50

Iets gezien dat je graag wilt hebben? Klik dan hier voor het bestelformulier (dat rijmt ook nog).