Het lijkt wel alsof met het mooiere weer we ook steeds meer dames in de winkel krijgen die op zoek zijn naar een geboortelap. Meestal zijn het de oma’s die langskomen, maar gelukkig zien we ook steeds vaker aanstaande moeders die iets willen borduren. En eigenlijk is een pakket dan heel handig. Je hebt alle garens bij elkaar, hoeft niets meer op te zoeken en je kunt zo aan de slag. En mocht je de aidastof niet prettig vinden, dan kun je altijd nog een lapje Jobelan of linnen erbij kopen.

Van onze leverancier hebben we een aantal modellen te leen, en ik moet zeggen, het staat heel vrolijk in de winkel, al die heldere kleuren. We hebben maar gewoon onze favorieten uitgekozen, mijn moeder is weg van de boerderijdieren en ik vind die Londense dubbeldekker met halve dierentuin geweldig. Wat kun je bij beide ontwerpen leuke verhalen vertellen.

Daniel   Mathias

Daniel € 22,95                                               Matthias €  32,95

Je kunt ook kiezen voor een meetlat, vind ik zelf heel erg leuk, daar heb je ook nog wat aan. Miss Murphy heeft de Charlie meetlat helemaal goedgekeurd ;-).

Charlie   Sohia

Charlie € 31,95                                              Sophie (PN-0147792) € 39,50

We hebben in de poezenserie ook nog een gewoon geboortelapje dat ingelijst kan worden. Het pakket met de vogeltjes kan voor elke kamer geborduurd worden. Het is wel heel handig dat het een “sexe-neutraal”patroon is.

Florian   Olivia

Florian € 21,50 (PN-0146267)                                               Olivia € 21,50

En tot slot hebben we een aantal pakketten in sepiatinten. Altijd mooi om te geven of te krijgen.

Elizabeth   jack

Elizabeth € 22,95 (PN-0143730)                                       Jack € 22,00 (PN-0155574)

Oliver

Oliver € 23,95

En mocht je liever zelf aan de slag gaan met kleurtjes en een lapje stof, dan hebben we ook nog dit patroon van Jardin Privé, bij het patroon zit ook een kleurenschema voor een jongetje.

Ninon   Ninon2

 

Patchwork Bébé € 10,50