We bestellen volgende week weer Long Dog patronen dus dit is het moment om door te geven welk patroon je graag zou willen hebben. Julia heeft net een nieuw patroon uitgebracht, The Pilgrim song, zie hieronder. Het is weer een groot patroon 305 x 367 kruisjes, maar wat een afwisseling aan motieven.

The Pilgrim Song, waarschijnlijk rond de 30 euro

Sinds de uitgaves van Death by Cross Stitch en Life After Death heeft Julia ook nog een paar “kleurrijke” patronen uitgebracht. Ik ben weg van Quiltzy. Dit zijn echt kleuren waar ik van houd en met zoveel huizen, boerderijbeestjes en quiltmotiefjes op een lap, kan ie zo bij mij in de collectie. Die koetjes vind ik echt schattig. Ook leuk om te gebruiken voor een huwelijk.

Quiltzy 25,95

En dit patron blijf ik ook mooi vinden, vooral die rand. Ik zou er zelf kriebels van krijgen om het te borduren (stel je voor dat je niet uitkomt), maar oh wat is ie mooi.

Count Your Blessings 16,95

Wil je nog andere Long Dog patronen zien, zoek dan op de term Long DOg in het zoekschermpje rechtsboven aan de pagina.

Ik stuur de bestelling maandag uit, dus als ik voor die tijd van je hoor, komt het helemaal goed.