vraagteken

Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november houden we onze welbekende kerstworkshop (van 10.30-15.30 uur). Het is al helemaal een traditie geworden, in juli en november houden we een kerstworkshop. En wat we gaan doen is altijd een verrassing. Op de foto kun je alvast een deel van het garen zien dat we gaan gebruiken. Want een schitterend gouddraadje hoort gewoon bij een kerstworkshop. Daarnaast kan ik je vertellenn dat we een heel nuttig gebruiksvoorwerp gaan maken. En voor de rest moet je je gewoon opgeven voor de workshop ;-). De kosten zijn  45,00 euro. Het is uiteraard ook mogelijk om het pakket thuisgestuurd te krijgen.

Verder wil ik iedereen bedanken die een proefpakketje Belfast linnen heeft besteld. We hebben inmiddels weer meer dan 10 meter stof bijgeknipt en zijn druk bezig om de pakketjes naar alle hoeken van het land te versturen. Je kunt het proefpakketje tot en met zaterdag 25 oktober bestellen. En als je er een bestelt, maak dan vooral gebruik van het bestelformulier. Dan weet je zeker dat we je bestelling ontvangen.

We hebben het kersttijdschrift met de 75 ornamentjes ook binnengekregen. Wat is het weer een heerlijke uitgave. Ik heb al even geteld en er zijn zeker 18 ornamentjes die ik wel zou willen borduren. De kerstman van Pat Thode (Heartstrings/Artist’s Collection) staat eigenlijk ieder jaar bovenaan. Pat ontwerpt alleen nog voor dit kersttijdschrift een kerstman, ik zou willen dat ze weer een kerstman voor elke maand uitbracht. Het tijdschrift kost € 12,50 en bevat naast 75 ornamentjes ook nog eens een hele collectie kerstrecepten.

Tot slot, je kunt je nog steeds opgeven voor de e-nieuwsbrief van de winkel. Die ontvang je dan vanaf januari 2015 maandelijks in je mailbox, met het laatste nieuws uit de winkel, interviews met ontwerpsters, tips, boekbesprekingen en nog veel meer.

20141005