met dit prachtige kerstpatroon van Jeannette Douglas Designs. Christmas Sampler is een verzameling van kerstmotieven, die je met behulp van allerlei verschillende steken borduurt. Je hebt de keuze uit twee kleurschema’s, een voor antique white stof (kleurnummer 101) of een voor een beige/naturel stof (kleurnummer 52). Alle steken worden uiteraard duidelijk uitgelegd met tekeningen.

Bij het patroon kunnen we ook een garenpakketje voor je bestellen (Winter White versie € 47,50 en Au Naturale € 39,00). Je hebt dan alle speciale garens die in het patroon gebruikt worden, van Kreinik metallics tot Sampler Threads en Weeks Dye Works garen, van Gloriana zijde tot Threadworx metallic garen, zelfs de kraaltjes zitten er bij in. Natuurlijk kun je ook je eigen kleuren kiezen. Wat je ook doet, het wordt een prachtige lap. En al die kleine motieven kun je zeker gebruiken voor kaartjes, ornamentjes, kleine schilderijtjes, mogelijkheden te over.

christmassamplerJDD

Christmas Sampler patroon € 26,95

Naast dit geweldige kerstpatroon hebben we van Jeannette ook nog twee patronen binnen gekregen die ook weer bomvol met speciale steken zitten.  De eerste is Apple Stitches en de tweede Pumpkin Stitches. Ze maken deel uit van een hele serie waarin steeds een ding centraal staat (een vrucht, dier etc) en waarbij je al bordurende weg, diverse steken leert.

Apple-Stitches-cover-JDD

Apple Stitches € 18,95

Pumpkin-Stitches-JDD

Pumpkin Stitches € 18,95