dan hebben we hier iets moois van Lizzie Kate. Ik zat al een tijdje te wachten op meer informatie, maar nu is het complete plaatje er en kan ik het aan jullie laten zien. Mag ik een applaus voor Jingles:

jingles-series-model450h    JinglesPreviewPhoto110

Dit werkt iets anders dan onze twee maandelijkse clubs van Country Cottage Needleworks en Little House Needleworks, je kunt je hier voor inschrijven en wij sturen je de patroontjes als ze uitkomen. Dat zal, denk ik, verspreid zijn over 3-4 x in dit jaar. De eerste 3 patroontjes verwachten we eind januari/begin februari in huis te hebben.

Wat moet je verder nog weten? Elk patroontje komt met een rood knoopje, een aquakleurig sneeuwvlokknoopje of witte kraaltjes. Je kunt de patroontjes afzonderlijk borduren, of op een grote lap. Binnenkort zijn de aanwijzingen voor het afwerken van de individuele patroontjes te vinden op een speciaal weblog, als ik die link heb, dan stuur ik ‘m door. Je hebt 16 strengetjes Weeks Dye Works garen nodig. En ook binnenkort vind je op de Lizzie Kate website de indeling voor als je alle patroontjes op 1 lap wilt borduren. Oh, en de patroontjes kosten € 4,95 per stuk.

Ik voorzie heel veel kerstborduren voor mijzelf in 2013 :-).