Natuurlijk zaten er nog meer patronen in de grote doos uit de VS :-). Een heerlijk mengelmoesje van verschillende ontwerpsters en heel verschillende patronen.

Threadwork Primitives

Nan heeft een schattig patroontje uitgebracht met twee pauwen erop. In zachte merklapkleuren, is het een ideaal patroontje voo een speldenkussentje of naaldenboekje. Of bovenop een doosje zoals op de foto.

16-1623

Peacock Garden Pin Box € 11,50

En dan, omdat ik er zelf helemaal ondersteboven van ben, alvast een voorproefje van drie patronen die in september binnen komen. Ik weet niet welke ik het leukste vind. Allereerst een garenhanger. Met een alerliefst patroontje dat je  in de aangegeven kleuren kunt borduren, maar die je ook heel goed in een overlopend garen kunt borduren. Het heet heel toepasselijk Autumn in Bloom. Ik heb nog geen prijsinformatie gekregen, maar denk dat het ook € 11,50 kost.

TP future release 2

En dan…… twee patronen waar je ook een stukje vilt in gebruikt. Het eerste patroon, Never Fading is denk ik mijn favoriet. Dat speldenkussentje…… zucht, ik ga ervoor zorgen dat als het patroontje binnen komt ik gelijk kan beginnen. Bij Nightingale’s Garden maak je het huisje van vilt. Dat is wat priegelen, zeker met de deur en de ramen, maar zo’n huisje helemaal vol borduren duurt ook wel even. Ik denk dat je bij beide patronen het vilt zelf moet toevoegen, het zijn maar kleine stukjes dat scheelt. Ik weet hiervan nog geen prijs.

TP future releases

Mocht je een van deze drie patronen alvast willen reserveren, laat het me dan maar weten.

 

Scattered Seed Samplers

Als je van een beetje een uitdaging houdt, dan is dit speldenkussentje echt wat voor je. Je borduurt het patroon op een langwerpig stukje stof en werkt het dan af als een soort trommel. Ik weet uit ervaring dat ronde vormen afwerken, altijd om wat extra geduld vragen ;-). maar dan heb je ook een prachtig speldenkussentje.

16-1825

Tokens of Spring Pinkeep Dru, € 13,50

 

 

Tempting Tangles

Van deze ontwerpster hebben we twee patronen van een nieuwe seizoenenserie binnen. Het zijn vierkante patronen dus ook heel geschikt om bovenop een doos te bevestigen. Of gewoon in ee lijstje aan de muur. Ik vind de detail van alle bloemetjes zo leuk. En het zijn van die vrolijke kleuren.

16-1690

Spring Garden Party € 11,50

16-1689

Summer Garden Party € 11,50

 

Rosewood Manor Designs

Van Karen Kluba hebben we een prachtig hartenpatroon binnen gekregen. De hele lap ziet er al mooi uit, maar jekunt de afzonderlijke motieven natuurlijk ook apart gebruiken. En om je op weg te helpen, heeft Karen alvast een aantal suggesties opgenomen in het patroon. Er is genoeg ruimte op de merklap om initialen of speciale data toe te voegen, je kunt de lap dus ook goed gebruiken voor een speciale huwelijksdatum.

16-1670

Hearts of the Kingdom € 16,95

 

The Prairie Schooler 

Er is goed nieuws voor iedereen die van de Prairie Schooler houdt. Onze distributeur gaat het restant van de patronen die Prairie Schooler zelf nog had verkopen én ze gaan een aantal out of print patronen opnieuw uitbrengen. Het zijn dan wel patronen met losse vellen, maar het gaat natuurlijk om de patronen zelf. De eerste twee out of prints die we weer in de winkel hebben zijn Evergreen en When Witches go Riding. Als ik weet welke patronen nog meer weer beschikbaar komen, dan hoor je het gelijk.

15-2000

Evergreen € 13,50

08-2213

When Witches go Riding € 13,50