Zoals beloofd, hierbij de andere patronen die we hebben ontvangen. Ze zijn wat meer in de welbekende stijl van Renato, hoewel ik nog een klein patroontje gisteren ben vergeten van de vorige serie.

Als eerst Nattúrán, een ode aan de natuur. Met allemaal bloemen, bomen en dieren. Deze patroontjes kun je ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld een letterbak. Renator heeft er 4 kleine stiksteek alfabetten bij gedaan, die komen altijd van pas. En de kleine blokjes kun je aanpassen aan de grootte van de vakjes van je letterbak. Voeg zelf kleuren toe om dit patroon helemaal te veranderen of borduur het in je favoriete handgeverfde garen.

Vervolgens Four Seasons, dit is zo’n patroon dat je voor van alles en nog wat kunt gebruiken. Maak er kaartjes van, ornamentjes, schaarhangertjes, speldenkussentjes of borduur ‘m gewoon zoals ie is afgebeeld. Alle jaargetijden komen voorbij, dus je kunt voor iedere verjaardag iets borduren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nattúrán (natuur) € 12,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Four Seasons € 13,50

Dan twee boemen van dezelfde serie, ik vond deze twee het leukste. De eerste vind ik hilarisch met die egeltjes die bovenop de pakjes en in de boom zitten. En wat een vrolijke kleuren. De tweede is meer herfstachtig, met prachtige warme kleuren en heel veel vogeltjes. Heb jij ze al geteld?

Vetur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vetur (winter) € 12,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Haust (herfst) € 12,00

Voor iedereen die graag zo’n lekker grote Renato Parolin boom wil hebben, zijn deze twee patronen heel geschikt. Heel verschillend van stijl, maar beiden even mooi. Christmas is echt zo’n patroon waar je naar blijft kijken, je ziets steeds wat anders. En die hertjes onderaan de boom vind ik wel heel lief. Daarnaast onze geliefde L’Arbre de Michaela, hij hangt tijdelijk weer in de workshopruimte en ik blijf het een plaatje vinden om te zien. Vooral mooi om ‘m te borduren in een kleur die goed past bij je interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christmas € 16,50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 L’Arbre de Michaela € 12,00

Dan een patroon dat al wat ouder is, maar die ik weer besteld heb. Eekhoorntjes zijn gewoon te schattig om niet in de winkel te hebben. Zo’n hart volg met bloemen en bladeren blijft toch geweldig om te zien. Ook leuk om cadeau te doen.

 

 

 

 

 

 

 

Grandaffare € 12,00

 

 

 

 

 

 

 

Hjarta (hart) € 9,00

 

En dan het laatste patroontje, is dit superlieve vierkante bloemenfestijn. Dat is dan ook de naam van het patroon, bloemen. Of op zijn IJslands Floret. Kijk, wij spreken ook al een beetje IJslands ;-). Ook leuk voor bovenop een vierkant doosje.

 

 

 

 

 

 

 

Floret € 5,95