Er is nog een aantal patronen die nog niet bij de distributeur gearriveerd zijn, of die we nog moeten bestellen. Maar dan kunnen jullie alvast genieten van wat er nog aankomt.

With Thy Needle and Thread

Breanda heeft weer een prachtige reproductiemerklap uitgebracht net als een aantal seizoenspatronen. Vooral Easter Parade vind ik geweldig leuk. Daar word je spontaan vrolijk van.

   

Elizabeth Clarke 1882 € 20,95                   Easter Parade € 11,50

  

Madame Cottontail € 11,50                              Springtime Messenger  10,50

Needle Work Press

   

A Schoolroom Alphabet € 29,95

Dit prachtige boek (96 pagina’s)  is een terugkeer naar school. In het boek vind je 12 “lessen” die allemaal geïnspireerd zijn door een antieke zakdoek uit de 18e eeuw met alfabetten erop. Van nuttige accessoires tot merklap, echt een aanrader voor iedereen die van boeken houdt.

The Prairie Schooler

Weer een aantal prachtige patronen van The Prairie Schooler. Het setje met kleine kaartjes is een van mijn favorieten. Die patroontjes zijn zo leuk om te borduren, ze zijn snel klaar en je kunt er van alles mee, voor een kaartje, speldenkussentje, schaarhangertje, naaldenboekje……

   

Where there are bees € 10,50                  Rabbit Run € 10,50

   

Santa 1990,1994 en 2005                               Mini cards collection E € 10,50

Threadworks Primitives

Ik ben helemaal weg van de patronen van deze ontwerpster. Inmiddels is mijn eigen collectie aardig aan het groeien, de patroontjes lenen zich goed voor kadootjes of kleine kussentjes. En na de kersthuisjes van afgelopen jaar ben ik wel toe aan iets dat snel klaar is.

Quaker Friends € 11,50 (met compleet alfabet voor de initialen)

With My Needle

Ellen heeft een prachtige oude merklap in haar bezit die een heel bijzondere vorm heeft. Het viel niet mee om een lijst te vinden voor deze reproductie.

Elizabeth Wood 1822 € 20,50

The Workbasket

We wisten al dat Candy bezig was met het ontwerpen van een diagonaal patroon. En dat valt niet mee. Iedereen die wel eens een diagonale lijn heeft geborduurd, weet dat dit niet meevalt. Je hersens willen alles “recht zetten” en dat maakt dat je goed op moet letten bij het borduren. Deze Diagonal Sampler is wel heel erg mooi geworden. In mijn hoofd heb ik steeds een plaatje van een tasje met deze merklap erop.

Diagonal Sampler € 12,95

Chessie & Me

Linda brengt me weer helemaal in verleiding. Een huis, bogels, het is een naaldenboekje, Berry House moet maar snel in mijn collectie opgenomen worden ;-).

Berry House Stitch Book € 13,50