Er is weer een nieuw boek uit met allemaal ontwerpen van Véronique Enginger. Ik vind haar patronen toch wel echt iets speciaals hebben. Het grappige is, dat je haar stijl ook gaat herkennen.

Haar nieuwste boek heet Fêtes en regions de France a broder. Oftewel, een reis door Frankrijk. Dat kan alleen maar heel veel mooie, te borduren plaatjes opleveren. Ik denk dat het een geweldige inspiratiebron is om je liefde voor Frankrijk in een borduurwerk vast te leggen of om bijvoorbeeld een vakantiemerklap te maken.

 

 

 

 

 

Fêtes en regions de France a broder  € 22,00

 

Daarnaast kunnen we het prachtige kerstboek La Magie de Noël ook weer bestellen. Inmiddels is de uitgever bezig aan de derde druk van dit prachtige kerstboek. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van kerst en van Véronique Enginger. Het boek is oorspronkelijk uitgegeven in 2016 en was binnen de kortste keren uitverkocht. In 2018 is het boek opnieuw uitgegeven en nu dus nog een keer. Mocht je dit boek nog niet in je bezit hebben, dan is dit een uitgelezen kans om het te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La magie de Noël € 22,00

We bestellen eind van de week en verwachten het in de loop van volgende week in de winkel te hebben. Beide boeken passen door de brievenbus, de portokosten zijn € 5,75 (Nederland).