Zoals beloofd hebben we ook nog gewone, geen kerst, patronen van Renato binnengekregen ;-). Thema van de patronen is dieren. Als eerste de poezenboom. Miss Murphy ziet zichzelf wel op zo’n tak zitten. Ik weet eerlijk gezegd niet of ze het gezelschap van andere poezen wel zo leuk zou vinden. Volgens mij vindt ze het stiekem wel prima, al die aandacht voor haar alleen.

20160105RPnonvedotopi

Non vedo topi € 9,50

Vervolgens hebben we schaapjes in de wei, omringd door allerlei vogeltjes. Bij Passionnement en Tous Egaux zitten er twee kleine konijntjes tussen de schaapjes en een eigenwijs eekhoortje op de rug van een van de schapen. En er zitten ook nog een paar uiltjes in het patroon verwerkt, het is net een soort zoekplaatje, tel alle dieren.

20160105RPpassionnement

Passionnement € 11,50

20160105RPtousegaux

Tous Egaux € 11,50

Van de kleine bloemen/struikenserie hebben we Rosa alvast in huis. Binnenkort verwachten we een bloementuin aan deze patroontjes in de winkel te hebben. Mocht je op zoek zijn naar een speciaal bloemetje, laat het mij dan weten, dan kijk ik of die er is.

RP-Rosa

Rosa € 5,95

Tot slot nog een update over het weer: voor Drenthe is weer code rood afgegeven, we hopen dat er niet veel ijzel meer bijkomt, na 2,5 dag is het wel mooi geweest. Ik verwacht dat we vrijdag de post weer weg kunnen brengen en dat die dan ook opgehaald wordt. Op het sorteercentrum in Assen hebben ze 800.000 poststukken liggen die nog bezorgd moeten worden en de laatste dagen zijn de meeste bussen niet geleegd en is er geen post opgehaald bij de kantoren. Het regent hier nu en het ziet er naar uit dat de regen niet meer bevriest. Dan zouden we morgen toch wel “ontdooid” moeten zijn.