Openingstijden van de winkel:

24 december 13.00-16.00 uur

31 december 13.00-16.00 uur

2 januari 10.00-17.00 uur

3 januari 10.00-17.00 uur

=========================================================

Oef, bijna vergeten om dit berichtje ook te plaatsen. De winnares van het Sue Hillis patroon is Dia geworden. Dia, mail je mij naar wie ik het kan sturen? De patroontjes zijn inmiddels onderweg, ik hoop dat ze nog onder de kerstboom kunnen liggen.

De 12 dagen van kerstmis serie is afgelopen en wat hebben veel dames gereageerd op de blogberichtjes. Ik vond het elke dag een feest om te lezen welke reacties er waren en vond het hartverwarmend dat er zoveel mensen zijn die het verdienen om een kadootje te krijgen. En eigenlijk vind ik dat jullie allemaal wel een kadootje verdienen, voor alle reacties en voor alle lieve woorden over moeders, zussen, tantes, buren en vriendinnen. Nu wordt het een beetje lastig om binnen de kerstman z’n budget iedereen iets toe te sturen. Maar met een printer kun je zelf een heel eind komen. Hieronder een paar patroontjes die gratis ter beschikkiing zijn gesteld door Just Cross Stitch, Pineberry Lane en Brook’s Books Publishing.

Als je op het plaatje klikt, kom je vanzelf bij het patroontje.

Holiday Joy

Just Cross Stitch – Joy van Gail Bussi

Ho Ho Ho van Pineberry Lane

Schattig kerstmuisje van Brooke’s Books Publishing, het muisje is onderdeel van een serie van 12 dieren, die je hier vindt. De poes, het breiende schaapje en dit muisje zijn mijn favoriet. Wat een enige serie!

Ik zou zeggen, zet je printer aan het werk, bewaar het op je ipad, zoek een stofje op en je garendoos en nestel je lekker op de bank of stoel. En of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, wij borduursters weten dat met een borduurwerkje in de hand (en een kopje koffie bij de hand zou ik zeggen), het altijd goed toeven is.

Dit is het een na laatste blogberichtje van 2014, volgende week hebben we nog een speciale aanbieding voor januari. We wensen jullie heel fijne kerstdagen toe, en hopen dat jullie nog een paar steekjes kunnen borduren.