Zoals beloofd hierbij de overige patronen die Stacy Nash gaat uitbrengen in Nashville. Ik ben echt helemaal in de wolken dat er nog een Animal Cracker uitkomt en deze keer is het een olifantje! En met een kroontje nog wel. Van papier weliswaar, maar toch ;-).

Op de achterkant kun je je schaartje opbergen. Humphrey is een gedistingeerde gentleman die goed op je schaartje zal passen. Het patroon kost 13,50.

Er zijn ook nog een paar kleine Animal Crackers, ik weet niet goed wat ik van het rode beertje moet denken, maar het konijn vind ik geweldig. Ik voorzie een hele dierentuin straks in de winkel. Of een soort kinderboerderij met een paar exotische toevoegingen zoals Humphrey.

Milo en Jack kosten ook 13,50 per stuk. 

Jack is familie van Harrison en ik ben helemaal weg van zijn strikje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan hebben we deze prachtige reproductiemerklap, Mary Barres uit 1829 (het patroon kost 20,95). Je borduurt de merklap met Weeks Dye Works garen om die oude look te behouden. De tekst op de merklap luidt als volgt:

I want the witness Lord
Shall all I do is right
According to thy will and word
Well pleasing in thy sight
I ask no higher state
Indulge me but in this
And soon or later then translate
To my eternal bliss

Mary Barres
Finished this work
Thornton school
Aged 11 years
1829

Ik vind het fascinerend dat Mary zo’n grote merklap blijkbaar op school gemaakt heeft.

Mocht je deel 1 van de Stacy Nash patronen gemist, hebben, hieronder kun je de informatie nog even lezen (en plaatjes bekijken).

En nog meer Nashville nieuws, deze keer van Stacy Nash. Wij zijn helemaal weg van de Animal Crackers serie en in Nashville gaan we kennis maken met Henrietta, een kippetje. Als je wilt kun je haar nog voor Pasen klaar hebben ;-). Het patroon kost 13,50.

Dan is er een limited edition kit, van een schattig hart. Het pakket bevat het Belfast linnen (12,6dr/cm), 2 harten van karton, katoenen batting, een blauw geruite stof voor de achterkant, zijden lint, het patroon en de instructies voor het in elkaar zetten. Vanwege het vervoer, kan het zijn dat we de kit uit de verpakking moeten halen. Je hebt alleen de garens nodig. Het pakket kost 40 eur0.

Ben je op zoek naar nieuwe accessoires, dan is Mary’s Garden Needlebook & Fob (13,50) iets voor jou. Ik vind het altijd leuk om te zien welke manier van afwerken Stacy weer bedenkt. Het naaldenboekje is wel heel bijzonder, met zo’n vogeltje op de achterkant. 

En dan hebben we nog Betsy Bovee Sampler Roll (13,50), ik ben dol op alfabetten en om het dan zo af te werken….. Nu hoeven we alleen nog een grote pot met tijd te vinden en alles komt goed.