Als we een doos van onze distributeur in de VS binnen krijgen, is het eigenlijk altijd een beetje feest. Ook al weet ik wat ik heb besteld, als je dan de patronen zelf ziet, word ik helemaal blij. En iedere keer moet ik me beheersen om niet gelijk een nieuw project te beginnen ;-). We hebben een leuke mix van patronen binnen, sommigen passen helemaal bij de zomer, anderen zijn meer voor later dit jaar of voor gewoon het hele jaar door.

Imaginating

In de serie van Let’s…… zijn er drie leuke patronen uitgekomen. De Let’s go to the Zoo is heel geschikt om als herinnering aan een dierentuinbezoekje te borduren voor bijvoorbeeld een kleinkind. Ook leuk om te kijken welke dieren je je nog allemaal kunt herinneren. Leren ze gelijk de Engelse namen ;-).

16-1840

Let’s go to the Zoo € 6,95

Voor de caravanliefhebbers onder ons, is dit echt een geweldig patroon. Alles wat een tochtje met de caravan kan opleveren, tot en met het waslijntje aan toe ;-).

16-1684

Let’s RV € 6,95

Tot slot een patroon voor de haarstijlisten onder ons. Ik ben zelf een slecht voorbeeld, een borstel door mijn haar, speld erin of los en klaar ben ik. Maar voor iedereen die houdt van lekker “tutten” met je haar of als kapster werkzaam is, is het een prachtig patroon.

16-1682

Let’s Get Styled € 6,95

Little House Needleworks

Na een aantal echt heel Amerikaanse patronen, heeft Diane nu een patroon uitgebracht dat ook voor ons Europeanen weer heel geschikt it. Ik vind deze bijenmerklap echt heel lief. Alleen de bijenkorf al, die zou het als schaarhangertje ook goed doen. Er zweven nog twee kleine bijtjes rond op de lap en die bloemenrand aan de onderkant vind ik heel mooi.

16-1752

Honeybee Sampling € 9,25

The Scarlett House

We hadden al een voorproefje van dit patroon gezien in Nashville en toen was ik er al helemaal weg van. Die speldenkussentjes blijven mij maar trekken. Het leuke van dit speldenkussentje is, dat je er ook nog een aantal knoopjes in kunt verwerken. Heb je daar ook gelijk weer een bestemming voor.

16-1730

Button Posies € 11,50

Heartstring Samplery

Als echte koffieliefhebber moest dit patroon wel meekomen. Opgebouwd als een oude merklap met alfabetten aan de bovenkant en motieven onderin, staat er op de voorlaatste regel van de letters het allerbelangrijkste: Coffee saves lives. Voor iedereen die van koffie houdt, behoeft dit verder geen uitleg. Ik vind het een leuke speling op een combinatie van een oude merklap en een zeer 21ste eeuwse uitspraak. Het patroon is onderdeel van een nieuwe serie, de “Magical Elixir Series”, ik ben heel benieuwd wat er nog volgt.

16-1774

Coffee Saves Live € 11,50

Dan hebben we ook deel 2 binnen van de Bird Collection. Ook deze vogeltjes zijn weer zo lief. Ik ben gevallen voor de Redwing Blackbird. Ik heb nummer 1 er ook bijgezet, dan kun je de hele collectie tot nu toe zien.

16-1839

The Bird Collection II € 13,50

16-1317

The Bird Collection I € 13,50