Het is een week stil geweest op het blog en de facebookpagina. De reden: wij zijn boos, verdrietig en overstuur. In de afgelopen 4 weken zijn er diverse modellen gestolen uit de winkel. De trieste lijst bestaat uit 5 kussentjes en 2 gastendoekjes die uit het toilet zijn gestolen en twee mini-borduurringetjes die van het bord zijn gepakt. De kussentjes zaten nota bene met veiligheidsspelden vast op een lint in het toilet. Afgelopen zaterdag ontdekten we dat ons borduurboekje, het boekje dat mam en ik samen hebben ontworpen en geborduurd, ook is gestolen. Wij zijn er echt letterlijk ziek van.

We hebben een vermoeden wie het heeft gedaan en hebben haar er op aangesproken. Maar dat brengt de gestolen modellen helaas niet terug. Het is bijzonder ontgoochelend om je te realiseren dat een klant die net als ieder ander, koffie en thee krijgt, een koekje erbij, uitgebreid advies, een luisterend oor, zo achter je rug om spullen steelt.

Natuurlijk is 99,99% van onze klanten anders, hebben we echt geweldige klanten. Maar het plezier is er voor ons wel even af.

Het noodzaakt ons wel om maatregelen te nemen. Dus er komt een camera, het kan zijn dat we vragen of we je tas mogen controleren. En het spreekt waarschijnlijk voor zich, maar als we iemand betrappen op diefstal, dan doen we aangifte. En zie je iets in de winkel waar je je twijfels over hebt, zeg het ons dan.

En mocht diegene die deze modellen heeft gestolen dit lezen, dan wil ik met klem vragen om de modellen anoniem terug te sturen.

Borduurboekje