We beginnen aan week 4 van onze quarantaine en ik hoop dat iedereen gezond is en het verplicht thuis blijven aan kan. Het voelt toch wel echt anders als ik zelf ervoor kies om een zondag lekker thuis te blijven, wat te borduren, lezen, aanmodderen in huis, op m’n gemak eten koken, of wanneer je dat verplicht moet doen. Tot nu toe gaat het goed, ik prijs me gelukkig dat ik nog een tuin heb, waar ik ook in kan zitten/lopen, zeker met dit mooie weer.

En ik wil iedereen bedanken die de afgelopen weken een bestelling heeft geplaatst. Ik ben nog druk bezig om ze allemaal weg te werken en ik zit met smart te wachten op een heel grote doos uit de VS met nieuwe voorraad. Ik hoop dat ik die deze week in ieder geval binnen krijg, maar in de huidige situatie is het natuurlijk even afwachten.

 

 

 

 

 

 

 

Om de week goed te beginnen, heb ik een heel lief gratis patroontje van The Blue Flower. Misschien heb je afgelopen week op Facebook wel het naaldenboekje van Jeanny Cobben gezien. Met de twee alpaca’s voorop. Ze wist op dat moment niet van wie het patroontje was, maar dat bleek dus The Blue Flower te zijn.

Jeannine was zo lief om het patroontje naar mij te sturen, zodat ik het met jullie kan delen. Jeanny heeft het gras toegevoegd van het patroontje Alpaca Farm, dat staat dus niet op het patroon. Maar ook er zonder is het een schattig patrontje.

Je kunt het patroontje hier downloaden.

Als je het patroontje dan toch opslaat, kijk dan gelijk even op haar website en schrijf je in voor haar nieuwsbrief en volg haar Instagram account zodat je op de hoogte blijft van wat er allemaal gebeurt bij The Blue Flower.

En mocht je nog materialen nodig hebben voor dit patroontje, dan hoor ik het wel :-).

Blijf binnen, blijf gezond en blijf vooral borduren! Fijne week nog.