Patroontjes van Lori stralen altijd een bepaalde gezelligheid uit. Dat komt voor een groot deel door haar patronen en de kleuren die ze gebruikt, maar zeker ook omdat het leuk is om met haar even bij te praten. Ze heeft nu een geweldig leuk patroontje voor zowel katten- als hondenliefhebbers. Ik kan alvast verklappen dat ik de poezenversie al geborduurd heb, die zien jullie nog wel langskomen.

Cat & Dog
Cat & Dog € 11,50

Mijn absolute favoriet is echter Me & You, ik vind de gedachte hierachter zo mooi. Die speciale momenten die je deelt met iemand die je heel dierbaar is, samen op een bankje, aan de keukentafel…..En dan heerlijk eindeloos praten.

Me & You
Me & You € 11,50

Miss Sarah Jane is niet spiksplinternieuw, maar ik vind ‘m zoooo mooi. De opzet lijkt erg op een Fraktur en ik houd wel van zo’n strakke indeling. Mocht je ook het Weeks Dye Works linnen willen hebben waar het op geborduurd is, dan zeg je het maar.

Miss Sarah Jane
Miss Sarah Jane € 11,50

Het lijkt wel alsof heel veel ontwerpsters de roep om naaldenboekjes gehoord hebben. Lori heeft voor de verandering een langwerpig naaldenboekje ontworpen, met een huis erop! Zucht, hoeveel uren kan een mens borduren op een dag? Het is een heerlijk groot naaldenboekje, op de 32 count Confederate Grey waar hij op geborduurd is, wordt het naaldenboekje 20 x 9cm. Daar kun je nog eens wat naalden in kwijt.

Tall House Needlebook
Tall House Needlebook € 13,50

Dan hebben we nog een klein patroontje met een sentiment dat we allemaal wel kennen.

Where My Heart is
Where My Heart is € 11,50

En als laatste nog een heel leuk patroon dat we eind volgende week in huis hebben, de Peacock Band Sampler. Ik heb lang geleden een dergelijk langwerpig patroon gebruikt om er een soort “huswife” van te maken, een tasje waarin je je borduuraccessoires kunt opruimen. Ik heb de achterkant gevoerd en een zakje en insteekhoesje voor je schaartje aan toegevoegd. Boven en onder een lintje en je kunt ‘m zo oprollen. Maar gewoon op band borduren en dan ophangen kan natuurlijk ook.

image

Peacock Band Sampler € 11,50