De vorst van gisternacht zorgt ervoor dat ik nog helemaal in mijn “winterbubbel” zit. Heerlijk om te genieten van de witte gloed op de tuin, van de heldere lucht, een winterzonnetje en vooral heerlijk dat het even niet regent. En ondertussen maak ik nog een paar kruisjes aan mijn enorme sneeuwman ;-).

Dat weerhoudt mij er niet van om mijn oog alvast rond te laten dwalen, op zoek naar nieuwe patronen, nieuwe projecten. En deze sneeuwman heb ik al een tijdje op het oog Het is het eerste deel van een nieuwe serie van Cottage Garden Samplings en ik ben verkocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s Snow Time € 10,75 (pre-order)

De serie heet A time for all seasons en elke maand komt er een nieuw patroontje uit. Deze staat in bestelling en komt met de volgende doos mee. Dan heb ik nog genoeg tijd om ‘m te borduren voor het winterseizoen over is. En ach, winter wordt het vanzelf weer.

Elk patroontje is 100 x 130 kruisjes en je kunt ze apart borduren of op 1 grote lap. De ontwerpster heeft een handgeverfde stof gebruikt, maar geeft aan dat Vintage Country Mocha een goede keuze is voor al deze patroontjes. Ze heeft een paar kleuren Sampler Threads gebruikt, maar het meeste garen is DMC.

Je kunt je inschrijven voor de serie, dan ontvang je alle patroontjes. Wil je er garen en/of stof bij hebben, zet het dan even bij je bestelling. En om je alvast helemaal lekker te maken, dit is het patroontje van februari.

 

 

 

 

 

 

 

Love is in the air € 10,75 (pre-order)

We hopen dat deze ook met de volgende bestelling meekomt, maar hij is nog niet bij de distributeur gearriveerd. Ik vind alleen het hart al prachtig. Misschien dat ik de duiven wel weglaat en het hoekmotief naar beneden haal. Wat een geweldige serie is dit.