Wat komt er in 2020 in mijn te borduren doos?

 

 

 

 

 

Vandaag is 2020 een dag oud, ik heb hoge verwachtingen voor dit jaar. Ten eerste omdat ik het nummer 2020 heel mooi vind. Het is symmetrisch, je kunt het door heel veel getallen delen én het is de laatste keer in mijn leven dat het jaartal uit twee keer dezelfde nummers bestaat ??. En zo aan het begin van het jaar vind ik het ook leuk om mezelf uit te dagen om iets nieuws te proberen of juist om iets ouds af te maken.

Mijn lijstje bestaat uit de volgende uitdagingen, voor elke maand 1:

 1. UFO afmaken
 2. iets borduren van een voor mij nieuwe ontwerpster
 3. een reproductiemerklap borduren
 4. een WIP afborduren
 5. een herfst/Halloween patroon borduren
 6. op een stof borduren waar ik nog niet eerder op geborduurd heb
 7. iets in een techniek borduren
 8. een patroontje in een week borduren
 9. een patroon in een kleur borduren
 10. iets voor kerst borduren
 11. een patroontje op handgeverfde stof borduren

De uitdagingen staan in volstrekt willekeurige volgorde en uiteraard zullen sommige uitdagingen ook langer dan een maand duren. Ik realiseer me nu dat als ik alle uitdagingen kan volbrengen, ik in ieder geval 12 borduurwerkjes klaar heb op 31 december 2020. Dat is al een heel mooi vooruitzicht.

Doe je mee met deze 2020 challenge? En wat zijn dan jouw 12 uitdagingen? Ik ben heel benieuwd.