Het is toch wel heel fijn dat Alma gewoon doorgaat met het opnieuw uitbrengen van Blackbird Design patronen die al tijden niet meer beschikbaar waren. Een van mijn favorieten is nu weer te bestellen: Honeysuckle Manor. Een boek vol Blackbird heerlijkheid. Het boek bestaat uit 40 pagina’s en staat vol met patronen voor grote en kleine werkjes, van reproductiemerklappen tot speldenkussentjes of bovenkantjes voor doosjes. Ik ben echt dolblij dat we dit boek weer kunnen bestellen.

Honeysuckle Manor € 28,25

Het patroon Violet’s Blue kunnen we ook weer bestellen, eigenlijk meer voor het voorjaar, met deze overvloed aan viooltjes. En uiteraard staat er weer een prachtig huis op deze merklap.

 

 

 

 

 

 

 

Violet’s Blue € 10,75

Tot slot nog een ouder boek, Maria Selby. Ook hier vind je weer diverse patronen in het boek. De pindrum vind ik een van de mooiste die Blackbird ontworpen heeft.

 

 

 

 

 

 

 

Maria Selby Humphrey € 20,75

We verwachten deze Blackbird Designs patronen volgende maand in de winkel te krijgen. Bestel ze nu alvast, dan weet je zeker dat jouw exemplaar meekomt. Zoals Brenda en Laura zeggen: “koop alle Blackbird patronen.” Dat is misschien wat overdreven, maar als je iets graag wilt hebben, zijn deze reprints nu je kans. Wat ik heel bijzonder vind is dat de prijzen nauwelijks zijn veranderd. Met de grote vraag naar Blackbird Designs patronen en de kosten die gemoeid zijn met een reprint, had dat ook anders uit kunnen pakken.

En mocht je je nu afvragen, wat moet ik toch borduren tot deze prachtige patronen binnen komen 😂😂😂, dan kun je je vermaken met dit schattige lettermerklapje dat Barb en Alma jaren geleden hebben ontworpen. Ik heb het destijds ook geborduurd, op 22 draads stof met soie surfine van Tentakulum. Mijn versie is ongeveer 6 x 9cm. Ik weet niet of mijn ogen dit nu nog aan zouden kunnen.

 

 

 

 

 

 

Klik op de foto of hier voor het patroon.