Ook de doos met nieuwe patronen van The Drawn Thread is gearriveerd, precies op tijd voor Halloween en kerst. En het is altijd  genieten als je de patronen van The Drawn Thready bekijkt, zoveel details, al die verschillende steekjes, de duidelijk uitgewerkte tekeningen hoe je die steekjes moet maken en zelf ben ik altijd erg blij met de kleurtjes die Cynthia uitkiest.

De eerste twee patroontjes zijn helemaal geschikt voor de tijd van het jaar. Ik heb zelf een paar patroontjes geborduurd voor Halloween en deze vond ik zo leuk, dat ie toch mee moest in de doos.

Full Moon   Hauting Halloween

Full Moon € 11,50               Haunting Halloween €11,50

Spot of Winter heb ik jaren geleden geborduurd en het blijft een van mijn favoriete patroontjes. Er is uiteraard ook een Spot of Spring, Summer en Autumn, als je daar belangstelling voor hebt, laat het me dan maar weten. Ik ga eens op zoek naar mijn versie van Spot of Winter. Winter Jumble is de lang verwachte winterversie van deze leuke patronen. Je kunt Spring Jumble en Autumn Jumble hier zien.

Spot of Winter     Winter Jumble

Spot of Winter € 9,25 (met charm)     Winter Jumble € 11,50

Summer Jumble is ook gearriveerd, ik blijf deze patronen erg leuk vinden. Onderaan dit bericht kun je zien hoe je ook alle vier seizoenen onder elkaar kunt borduren. Wat een geweldig idee. We hebben ook Christmas Jumble weer in huis, heel makkelijk, het zakje met alle embellishments (kraaltjes, bedeltjes, lint) zit er ook bij. En je krijgt gelijk een suggestie om van een aantal blokjes heel bijzondere kerstornamentjes te maken.

summerjumble_big   Xmas Jumble

Summer Jumble € 11,50       Christmas Jumble met embellishments € 19,95

En tot slot een vogeltjes ABC, ik ben er helemaal verliefd op. Wat een geweldig ontwerp, al die verschillende details, de diversiteit aan vogeltjes en bloemen, en er zit ook nog een poes in verstopt (en een eekhoorn en een muisje). Ik zou het liefste gelijk beginnen. Heeft iemand nog een beetje tijd over ;-)? En zoals beloofd het plaatje van hoe het eruit ziet als je alle vier seizoenen onder elkaar borduurt.

The Little Birds Sampler   dt_jumbleofseasons_big

Little Birds Sampler € 13,50

Het lijkt in de winkel bijna alsof we een lawine van dozen en enveloppen met nieuwe patronen, stoffen en garens hebben gehad. Heerlijk om al die mooie patronen en materialen in handen te hebben. Het moeilijkste is misschien wel om niet 20 projecten tegelijk te beginnen. Meestal plaats ik blogberichtjes op dinsdag, woensdag en donderdag, de komende weken kan het zijn dat ik ook op andere dagen iets plaats ;-).