Vorige week zat hij zomaar in mijn mailbox, de voorkant van de 2015 uitgave van Just Cross Stitch Cristmas ornaments. En ieder jaar vind ik het weer een uitdaging om te kijken of ik kan achterhalen van wie de ornamentjes zijn. Zo op het eerste gezicht heb ik een ornamentje van Hands on Designs gespot, een van Val’s stuff, Foxwood Crossings (het sleetje) en ik denk van Blue Bird Designs (de twee sneeumwannetjes). Die laatste zou ook van Little House Needleworks of Country Cottage Needleworks kunnen zijn. Toevallig weet ik dat het hart van Susan Greening Davis is. Deze keer geen kerstman van Pat Thode op de voorkant, ik hoop maar dat ze binnenin wel een patroontje heeft aangeleverd. Uiteraard hebben we ook de sleetjes in huis, het geperforeerde papier en de donkergrijze stof voor het rendier van Hands on Designs. Welke ontwerpsters herken jij op de voorkant?

jcs-2015ornament

Dit jaar zitten er 75 patroontjes in voor kerstornamentjes, diverse beschrijvingen van hoe je ornamentjes kunt afwerken en natuurlijk weer de favoriete kerstverhaaltjes van de ontwerpsters en hun recpeten. Oftewel, dit is mijn kerstnaslagwerk. Het duurt nog wel even voor we ‘m in huis hebben, we verwachten dat we je eind september/begin oktober kunnen verrassen met he tijdschrift. Geef je nu alvast op voor het tijdschrift, dan weet je zeker dat je ‘m op tijd hebt om nog de nodige kerstornamentjes te borduren. Het tijdschrift kost € 12,50 als je je voor 15 augustus opgeeft.

Zouden jullie het bestelformulier willen gebruiken als je het tijdschrift wilt reserveren? Dan hebben wij alle informatie bij elkaar ;-).

En nu maar dagen tellen totdat de eerste doos binnenkomt ;-). Gelukkig heb ik nog een aantal borduurwerkjes waar ik eerst kruisjes voor kan tellen om me bezig te houden.