Ik kon het niet laten, na de vroege kerst van gisteren, nu een vroege Halloween ;-). De voorkant van de jaarlijkse Just Cross Stitch Halloween uitgave 2019 is bekend. Je vindt in dit tijdschrift maar het liefst 61 Halloween patroontjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just Cross Stitch Halloween 2019 uitgave

Ik heb al even zitten kijken en vind die kip onder de 61 echt heel grappig. Die pompoen die een zwarte kat vasthoudt, kan ook heel goed bij mijn Halloween patroontjes.

Voor de winkel hebben we eigenlijk weinig Halloween patroontjes geborduurd. In Nashville hebben we al eens wat rondgekeken naar leuke Halloween patroontjes. En dit tijdschrift past daar volgens mij heel goed bij.

Ik ben niet zo van de heel bizarre of griezelige Halloween patroontjes, maar dat uiltje bijvoorbeeld lijkt me ook weer heel leuk. Skeletten en spinnen zul je bij mij minder snel zien. Ten minste, niet om te borduren :-).

Het tijdschrift verwachten we eind juli binnen te krijgen. Geef je bestelling nu alvast door en je kunt op tijd beginnen met Halloween borduren.